Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Chýnov nezaváhal s Nemanicemi a zajistil si třetí místo po podzimu

úterý, 9. listopadu 2021, 14:01ČlánkyI. A třída
 

Chýnov - V posledním podzimním zápase se chýnovští fotbalisté rozloučili svými fanoušky vítězstvím s Nemanicemi, ale až nečekaně se na všechny tři body nadřeli…

 

Kapličtí zaznamenali proti lídrovi z Trhových Svinů první podzimní remízu

neděle, 7. listopadu 2021, 21:41I. A třídaAktuálně
 

Kaplice - Netradičně již v sobotu dopoledne přivítali v posledním utkání podzimní části sezóny Kapličtí lídra tabulky z Trhových Svinů.

 

Hluboká porazila pod světly Lišov. Výhru zařídil dvěma góly Funda

sobota, 6. listopadu 2021, 13:49ČlánkyI. A třída
 

Hluboká nad Vltavou - Páteční předehrávka posledního podzimního kola I. A třídy, skupiny B, svedla proti sobě lídra tabulky Hlubokou a čtvrtý Lišov. V podzámčí se poprvé hrálo za umělého osvětlení, které bylo instalováno minulý podzim. Na čtyřech...

 

Blaník Strunkovice věnoval za posledních šest let na charitativní účely přes sto tisíc korun

pátek, 5. listopadu 2021, 13:25ČlánkyI. A třída
 

Strunkovice nad Blanicí - TJ Blaník Strunkovice předával o víkendu již poněkolikáté šek z výtěžku z letní sportovní exhibice. Slavnostního předání se zúčastnili zástupci rehabilitačního centra Arpida v Českých Budějovicích Patricia Lebdušková a...

 

Meteor Tábor v domácím zápase podlehl Kovářovu

středa, 3. listopadu 2021, 12:44ČlánkyI. A třída
 

Tábor - V předposledním podzimním kole 1. A třídy ve skupině B byl na programu zajímavý zápas mezi Meteorem Tábor a Kovářovem. Před zápasem byl Meteor na 4. příčce a Kovářov okupoval 5. pozici se ztrátou pouhého bodu za soupeřem. Utkání nabídlo...

 

Lišov dal Chýnovu dva góly. Nikomu jinému se to na podzim dosud nepovedlo

středa, 3. listopadu 2021, 09:35ČlánkyI. A třída
 

Lišov - K poslednímu utkání o body přijelo mužstvo trůnící na třetím místě skupiny B, ovšem pouze s jednou porážkou a suverénně nejmenším počtem obdržených gólů z obou skupin I. A třídy.

 

Nová Ves začala proti Čkyni dobře, vedla, nakonec se ale musela smířit jen s bodem

úterý, 2. listopadu 2021, 08:56ČlánkyI. A třída
 

Nová Ves - Ve dvanáctém, tedy předposledním, kole podzimní části soutěže na sebe narazily týmy z Nové Vsi a Čkyně. Každé z mužstev je na opačném konci tabulky, přesto se očekával zajímavý zápas.

 

Veselí předvedlo výbornou desetiminutovku a jedna vstřelená branka Bernarticím mu stačila k výhře

pondělí, 1. listopadu 2021, 17:44I. A třídaAktuálně
 

Veselí nad Lužnicí - Poslední domácí podzimní utkání se domácím vydařilo. Po celé utkání lépe kombinovali, hosté se soustředili pouze na brejky.

 

Kapličtí duel na půdě souseda v tabulce nezvládli

pondělí, 1. listopadu 2021, 16:32ČlánkyI. A třída
 

Strunkovice nad Blanicí - Poslední říjnovou neděli zavítali Kapličtí fotbalisté do Strunkovic. K řadě absencí se nově přidal i Ondřej Janoušek. Přesto chtěli hosté navázat na povedený první poločas v utkání z Plané.

 
Reklama
Reklama