Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Okresy

Light-Tec s.r.o.

osvětlení hřišť a stadionů moderními LED světly s nižší spotřebou a vyšší svítivostí

 

Předseda TJ Nová Ves Jiří Kukačka oslavil životní jubileum

středa, 7. února 2024, 10:11ČlánkyRozhovoryOkresy
 

Nová Ves – Plný svěžesti a elánu se v uplynulých dnech dožil šedesáti let předseda fotbalového oddílu TJ Nová Ves Jiří Kukačka. Ke gratulantům se připojuje i redakce našeho portálu Jihočeský fotbal.

 

Aby se stal fotbal zase lidovou zábavou, říká prachatický GTM Milan Pánek

středa, 3. ledna 2024, 20:15ČlánkyRozhovoryOkresy
 

Prachatice – Od podzimní sezóny má OFS Prachatice nového pracovníka na postu Grassroots trenér mládeže, jenž pomáhá klubům v okrese. Milan Pánek má za sebou půl roku činnosti.

 

Pod Kletí se bude hrát semifinále Samson Cupu!

čtvrtek, 21. září 2023, 15:58ČlánkyKrajský přeborOkresy
 

Křemže – Prvním jarním semifinalistou krajského poháru se překvapivě stal účastník okresního přeboru. Sokol Křemže vyřadil dalšího papírového favorita. Po Bavorovu (4:1) a Čkyni (5:3) přešel i přes nováčka krajského přeboru Mirovice.

 

Malenice slavnostně otevřely nové kabiny a přístavu klubovny se sociálním zázemím

úterý, 19. září 2023, 15:44ČlánkyOkresy
 

V sobotu 16. 9. 2023 proběhlo v Malenicích ve sportovním areálu „Pod Vejšovem“ slavnostní otevření rekonstruovaných kabin a přístavby se sociálním zázemím. Starosta obce Jiří Mráz přivítal na slavnostním otevření přítomné občany a hosty. Z...

 

Karel Chotovinský se vydal za bratrem do Borotína

pondělí, 28. srpna 2023, 18:54ČlánkyRozhovoryKrajský přeborOkresy
 

Borotín – Ještě v minulé sezoně nastupoval Karel Chotovinský (35) v obraně táborského béčka v krajském přeboru, po zrušení týmu se rozhodl k návratu ke kořenům. Přestoupil do mateřského Sokola Borotín, kde už druhým rokem hraje jeho starší bratr...

 

Malenice kolaudují rekonstruované kabiny a přístavbu klubovny se sociálním zázemím

středa, 23. srpna 2023, 14:53ČlánkyOkresy
 

Sportovní areál „Pod Vejšovem“ v Malenicích, v němž se nachází fotbalové hřiště, víceúčelový kurt, venkovní pingpongový stůl a kde mají zázemí také dobrovolní hasiči, se dočkal dokončení rekonstrukce kabin s přístavbou klubovny se sociálním zázemím.

 

B-tým Slavoje Č. Krumlov postoupil do I. B třídy

pondělí, 12. června 2023, 13:26ČlánkyOkresy
 

Český Krumlov - Hotovo. Mise splněna. Slavojácké béčko porazilo v zápase roku druhou Křemži a v předstihu slaví výhru v okresním přeboru. Od nové sezony bude hrát krajskou I. B třídu.

 

Otavan Štěkeň slavil double. Přeborník Strakonicka vyhrál i pohár

čtvrtek, 8. června 2023, 11:45ČlánkyOkresy
 

Sedlice – Ve středu 7. června 2023 v 17.30 hodin vyvrcholil Otavský zlatý Český pohár OFS Strakonice na krásně připraveném stadionu v Sedlici a za krásného počasí. Po třech základních kolech si účast ve finále vybojovala družstva Otavanu Štěkeň A...

 
Reklama

Reklamní sdělení

Reklama