Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Okresy

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Jan Koller: Jó, Chotoviny, ty znám. Ale nehrál jsem u vás

sobota, 6. února 2021, 17:59ČlánkyRozhovoryOkresyOFS PÍ
 

Válel za Spartu, Anderlecht, Dortmund nebo Monako. S 55 góly je historicky nejlepším střelcem fotbalové reprezentace. Jan Koller se vrátil domů do Smetanovy Lhoty a zapojil se do iniciativy, která chce očistit fotbal. Také chce kandidovat do...

 

Ani ve druhé vlně epidemie volarští fotbalisté nezahálejí

čtvrtek, 26. listopadu 2020, 22:44ČlánkyOkresy
 

Volary - Zatímco první vlna byla ve volarském areálu ve znamení rekonstrukce kabin a pokládání zámkové dlažby, ve druhé se vybudoval umělý trávník.

 

A máme utrum! Nižší fotbalové soutěže jsou do konce roku přerušené

úterý, 27. října 2020, 14:29ČlánkyČFLDivize AKrajský přeborI. A třídaOkresyI. B třída
 

Praha – Amatéři si fotbal do konce roku nezahrají. Na mimořádném zasedání o tom dnes rozhodl Výkonný výbor Fotbalové asociace ČR.

 

Na startu přeboru Prachaticka zabodovaly Volary se Čkyní B

čtvrtek, 3. září 2020, 19:56ČlánkyOkresyOFS PT
 

Volary – Po půlroční pauze, která znamenala zrušení jarní části fotbalových nejnižších soutěží z důvodu pandemie koronaviru, se opět rozběhlo fotbalové soukolí.

 

Křemži bude ve volném čase vypomáhat Martin Vozábal

čtvrtek, 30. července 2020, 14:37ČlánkyOkresy
 

Křemže – S exligovou posilou vyrukoval Sokol Křemže do sobotního přípravného střetnutí s týmem Kamenné. Ve středu zálohy se uvedl dvěma góly Martin Vozábal.

 

Memoriál Jiřího Zoubka st. starých gard v Pěčnově ovládl opět Vimperk

čtvrtek, 2. července 2020, 10:59ČlánkyOkresy
 

Pěčnov – Pěčnovští pořadatelé ve spolupráci se lhenickými kolegy uspořádali již tradiční vzpomínkovou akci na svého spoluhráče a kamaráda Jirku Zoubka st. K uctění jeho památky se letošního turnajového klání zúčastnily celky Prachatic, Vimperka a...

 

Volarští kvůli epidemii Covid 19 přišli o jarní část. Uspořádali domácí turnaj

středa, 17. června 2020, 11:21ČlánkyOkresy
 

Volary - Nejdříve tak trochu rekapitulace, kdy se nehrálo. Volarští nezaháleli ani v době nouzového stavu a jak jen to šlo, rekonstruovali kabiny a okolí. Jde o dlouhodobý plán, který se daří plnit. „Nejvíce práce odvedli Jan Šnelcer a Emil...

 
Reklama