Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Roudné mělo Kaplici na lopatě, Spartak se ale vzpamatoval a vyválčil bod

pondělí, 16. května 2022, 10:39ČlánkyI. A třída
 

Roudné - V rámci jednadvacátého kola zavítali Kapličtí v sobotu po poledni do Roudného. Tabulkové postavení hovořilo pro domácí Malšany, když třetí tým tabulky hostil sedmého. Navíc podzimní duel v Kaplici skončil výhrou Roudného 3:1.

 

Fotbalisté Nové Vsi na výhru s Trhovými Sviny ve Vimperku nenavázali

úterý, 10. května 2022, 15:56ČlánkyI. A třída
 

Vimperk - Ve 20. kole zajížděli hráči Nové Vsi do Vimperku s odhodláním navázat na předchozí nečekanou výhru. Samotné hřiště bylo velmi nasáklé vodou, přesto se utkání odehrálo.

 

Jarní krize fotbalistů Veselí nekončí. Tentokrát padli s Chýnovem

úterý, 10. května 2022, 08:27ČlánkyI. A třída
 

Veselí nad Lužnicí - Ve Veselí nad Lužnicí byl k vidění zajímavý zápas. Nicméně domácí opět nevyhráli a z posledních sedmi zápasů získali pouze jeden bod. Chýnov naopak potvrdil svoje postavení v tabulce.

 

Kapličtí splnili v derby s Velešínem roli favorita

pondělí, 9. května 2022, 21:40ČlánkyI. A třída
 

Kaplice - Po výhře ve Čkyni hostili Kapličtí v derby zápase Velešín. Říká se, že derby favorita nezná, ale přece jenom v tomto střetnutí byli favority Spartakovci. K tomuto je předurčovalo postavení v tabulce. Navíc hostům se ve středeční...

 

Lišov splnil vítězstvím nad Veselím roli favorita

úterý, 3. května 2022, 20:35ČlánkyI. A třída
 

Lišov - Veselská Lokomotiva je prvním týmem, který na jaře dokázal v Lišově skórovat. Lišovské to ale mrzet nemusí, protože sami dali tři góly a připsali si další tři body.

 

Nová Ves vrátila Trhovým Svinům podzimní porážku

úterý, 3. května 2022, 14:40ČlánkyI. A třída
 

Nová Ves - V 19. kole I. A třídy se na hřišti v Nové Vsi setkali tradiční soupeři, tedy domácí TJ Nová Ves a hosté z Trhových Svinů. Jednalo se o souboj, ve kterém chtěli domácí odčinit vysokou porážku z podzimu. Hosté zase chtěli potvrdit pozici...

 

Chýnovští doma přenechali nečekaně všechny body Dačicím

úterý, 3. května 2022, 08:36ČlánkyI. A třída
 

Chýnov - Ještě před vlastním výkopem pogratulovali na hrací ploše domácí funkcionáři dlouholetému jejich příznivci a šéfovi firmy Petrostav J. Petrů st. k jeho 75. narozeninám. Poděkovali mu za sponzorování jejich oddílu a popřáli mu do dalších...

 

Kaplice přerušila sedmizápasovou šňůru Čkyně bez porážky

neděle, 1. května 2022, 21:28ČlánkyI. A třída
 

Čkyně - Čkyně v dosavadních pěti jarních zápasech neztratila ani bod, a když se k tomu přidají dvě remízy ze závěru podzimu, tak sedm zápasů v řadě neokusila hořkost porážky. V dalším kole hostila kaplický Spartak ne jehož půdě na podzim 2:1...

 

Táborský Meteor vydřel výhru v Nemanicích

čtvrtek, 28. dubna 2022, 22:20ČlánkyI. A třída
 

Nemanice - Zajímavý zápas byl k vidění v 18. kole 1. A třídy v Nemanicích, kam zavítal táborský Meteor. V tabulce oba soky sice dělilo několik bodů, ale zápas byl otevřený až do posledních minut.

 

V duelu mezi Veselím a Lokomotivou se diváci gólové radosti nedočkali

středa, 27. dubna 2022, 10:44ČlánkyI. A třída
 

Veselí nad Lužnicí - Utkání sousedů ze spodní části tabulky přineslo nezáživný fotbal založený hlavně na bojovnosti.

 
Reklama
Reklama