Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Kapličtí si doma spravili chuť vítězstvím nad Novou Vsí

úterý, 26. dubna 2022, 16:15ČlánkyI. A třída
 

Kaplice - Po nezdarech na hřištích soupeřů se hráči kaplického prvního týmu představili před vlastními fanoušky. Poprvé na jaře se v sestavě objevil Vojtěch Čutka a při absencích některých dalších hráčů nastoupil za A tým i zkušený Petr Janura....

 

Chýnov si připsal cenné vítězství i ve velmi okleštěné sestavě

úterý, 26. dubna 2022, 10:13ČlánkyI. A třída
 

Bernartice - Mužstvo Chýnova sehrálo na hřišti tradičního soupeře v Bernarticích další těžké mistrovské utkání v krajské I. A třídě a po obětavém a poctivém výkonu všech hráčů, kteří byli k dispozici, vybojovalo nakonec velmi cenné tři body.

 

Lišov potvrdil proti Bernarticím skvělou jarní formu

středa, 20. dubna 2022, 22:43ČlánkyI. A třída
 

Lišov - Fotbalisté Lišova jsou na jaře k nezastavení. Ve čtyřech utkáních nedostali ještě ani jeden gól a soupeřům jich nastříleli už patnáct.

 

Meteor o Velikonocích naděloval. Nové Včelnici dal sedm gólů

středa, 20. dubna 2022, 21:29ČlánkyI. A třída
 

Tábor - Sedm kulí jako v Sarajevu. I tak by se dal nazvat zápas 1.A třídy mezi Meteorem Tábor a Novou Včelnicí. Utkání, které nabídlo spoustu šancí, skončilo nemilosrdným výpraskem 7:0.

 

Kaplici se utkání v Mirovicích nepovedlo a odjela s debaklem

úterý, 19. dubna 2022, 10:44ČlánkyI. A třída
 

Mirovice - Po domácím utkání s Vodňany vypadl z kaplické sestavy zraněný Vaniš, po sobotním utkání v Semicích se k němu přidal i Lesňák. Pondělní utkání v Mirovicích bylo pro Kaplické čtvrté jarní. V předchozích třech si na své konto připsali po...

 

Chýnov i díky hattricku Krále porazil Čtyři Dvory

úterý, 19. dubna 2022, 09:59ČlánkyI. A třída
 

Chýnov - Chýnovský David Král svým výkonem a hattrickem sestřelil celek z předměstí Českých Budějovic, který přijel do Chýnova z pozice druhého celku tabulky hned za suverénní Hlubokou.

 

Divácký tahák v Nové Vsi sledovala řada ligových hráčů Dynama

pondělí, 18. dubna 2022, 10:43ČlánkyI. A třída
 

Nová Ves - Čtvrté jarní kolo svedlo k souboji týmy Nové Vsi a Plané. Hostující Planá chtěla odčinit porážku z minulého kola a domácí Nová Ves zase navázat na výhru z předchozího zápasu.

 

Kaplice inkasovala v Semicích tři góly během dvou minut

pondělí, 18. dubna 2022, 09:51ČlánkyI. A třída
 

Semice - Kapličtí se poprvé ve své historii představili na hřišti v Semicích. Postavení v tabulce favorizovalo domácí. Na bodový zisk pomýšleli ale i Spartakovci.

 

Meteor Tábor uspěl v okresním derby na půdě Veselí

středa, 13. dubna 2022, 19:54ČlánkyI. A třída
 

Veselí nad Lužnicí - I. A třída měla na programu 16. kolo a ve skupině B svedl los dohromady celky Veselí nad Lužnicí a Meteoru Tábor. V okresním derby potvrdili hosté z Tábora roli favorita a zvítězili 0:2.

 
Reklama
Reklama