Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Meteor o Velikonocích naděloval. Nové Včelnici dal sedm gólů

 
středa, 20. dubna 2022, 21:29

Tábor - Sedm kulí jako v Sarajevu. I tak by se dal nazvat zápas 1.A třídy mezi Meteorem Tábor a Novou Včelnicí. Utkání, které nabídlo spoustu šancí, skončilo nemilosrdným výpraskem 7:0.

Úvod zápasu vyšel lépe domácím, kteří se hned v 11. minutě dostali do vedení zásluhou Širokého, jenž dorazil střelu Sedláčka do sítě. Druhá branka mohla následovat zanedlouho, ale Sedláček v úniku napálil pouze brankáře.

Ve 20. minutě v zakončení selhal Štrincl, jenž nedokázal využít nabídku Mrázka a přestřelil bránu. Poté se do šancí začali dostávat také hosté, kteří mohli potvrdit sousloví nedáš - dostaneš, jenomže tutovou šanci také neproměnili.

Ve 30. minutě postupovali hráči Včelnice dva na jednoho, ale nahrávku, která směřovala na volného hráče před prázdnou bránu, dokázal chytit Šedivý. Chvíli poté se vyznamenal domácí brankář opět, když skvělým zákrokem vyrazil pokus hlavou směřující do šibenice.

Krátce před půlí měli hosté ještě jednu šanci, se kterou však také nenaložili dle svých představ, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Do druhého poločasu vyslal trenér domácích na plac Kollárika, který hned po deseti minutách na trávníku zvýšil na 2:0. V 63. minutě už to bylo 3:0, když se po dobré kombinaci trefil střelou okolo gólmana Lachout.

V 69. minutě sebral veškeré naděje hostujícímu souboru Široký, který vypíchl míč gólmanovi a přidal svůj druhý gól. Branku na 5:0 přidal v 69. minutě střídající Klestil, který se dobře zorientoval v pokutovém území. O dvě minuty později zvýšil na 6:0 Janošík. Ten krátce před koncem vstřelil ještě druhý gól a upravil tak skóre na konečných 7:0.

Příští kolo se Meteor střetne s Nemanicemi, kde je to i vlivem nepříjemného terénu vždy těžké. Nová Včelnice na domácím hřišti přivítá Slavii ČB.

FK Meteor Tábor - TJ Nová Včelnice 7:0 (1:0)

Branky: 11. F. Široký , 58. V. Kollárik , 63. P. Lachout , 69. F. Široký , 79. L. Klestil , 81. P. Janošík , 88. P. Janošík. Rozhodčí: Bartůněk - Průchová, Hučík. ŽK: 0:2 (Němeček, Malý). Diváků: 70.

Meteor Tábor: Šedivý - Pípal, Sedláček, Lachout (65. Janošík), Štumfol (70. Pecka), Neruda (55. Velek), Fiala, Široký, Štrincl (46. Kollárik), Hořejší, Mrázek (65. Klestil).

Nová Včelnice: Vitouš - Havlíček (46. Hornát), Vokuš, Němeček, Petráš, Pivko (65. Tušil), Tuček, Malý (79. M. Shelelia), P.  Jaroš, D. Jaroš, Didek.

Napsal(a) David Fiala | Foto FK Meteor Tábor