Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Meteor a Jistebnice pomohly Petrušce, pak si to rozdaly na hřišti

úterý, 15. března 2022, 19:54ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Tábor - Fotbalisté Meteoru Tábor se v předposledním ze série přípravných zápasů utkali s lídrem 1.B třídy, Jistebnicí. Těsně před výkopem obdržel trenér Jistebnice Radim Hešík charitativní výtěžek 2800 Kč od členů meteorského A mužstva, který...

 

Kaplici se v přípravě daří, tentokrát se přesvědčil Čtyrák

úterý, 15. března 2022, 10:30ČlánkyI. A třída
 

Kaplice - V sobotu odpoledne v dalším přípravném střetnutí hostilo kaplické áčko na vlastním hřišti soupeře z jihočeské metropole. Se Čtyřmi Dvory se Spartakovci utkali i v rámci letní přípravy, kdy zvítězili na hřišti soupeře 5:2.

 

V prvním měření sil na starohlínské umělce tahaly Třebětice za kratší konec

neděle, 6. března 2022, 13:55ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Stará Hlína - K historicky prvnímu vzájemnému střetnutí mezi týmy Třebětic a Kaplice došlo první březnovou sobotu na umělé trávě ve Staré Hlíně. Oba trenéři, jak domácí Marek Černoch, tak hostující Zbyněk Ginzel se museli při skládání sestavy...

 

Rozlet Spartaku Kaplice v přípravě nezastavili ani Lheničtí

pondělí, 28. února 2022, 16:56ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Prachatice - K dalšímu střetnutí zavítali Kapličtí do Prachatic. Soupeřem jim byl lídr béčkové skupiny I. B třídy ze Lhenic.

 

Spartak opět pálil ostrými. Tentokrát deklasoval Slavii

pondělí, 21. února 2022, 16:12ČlánkyI. A třída
 

Stará Hlína - V neděli po poledni odehráli Kapličtí další přípravné střetnutí. Na umělé trávě ve Staré Hlíně poměřili své síly s českobudějovickou Slavií.

 

Fotbalisté Meteoru Tábor si připsali další výhru v přípravě

středa, 16. února 2022, 09:28ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Tábor - Druhý přípravný zápas sehráli fotbalisté Meteoru proti účastníkovi 1.B třídy, Mladé Vožici. Zápas se hrál znovu na 3 x 30 minut a Tábor, stejně jako před týdnem, zvítězil o dvě branky.

 

Jaromír Plocek bude u týmu Vodňan pokračovat i na jaře

pátek, 11. února 2022, 20:52ČlánkyI. A třída
 

Vodňany - U fotbalistů Vodňan bude i nadále pokračovat trenérské duo Petr Hrnčíř a Jaromír Plocek. Plocek měl přitom ve Vodňanech působit jen do konce podzimu, s klubem se ale domluvil na spolupráci i v jarní části sezony.

 

Meteor Tábor ulovil cenný skalp divizního Jindřichova Hradce

středa, 9. února 2022, 11:04ČlánkyI. A třída
 

Borovany - První přípravný zápas sehráli fotbalisté Meteoru Tábor proti diviznímu celku, kterým byl Jindřichův Hradec. Utkání, které bylo rozděleno na tři části po třiceti minutách, se odehrálo v Borovanech na umělé trávě, kde bylo mužstvo od...

 

Kaplický Lesňák dal Olešníku za poločas čtyři góly. Naskočil i domácí trenér Chlumecký

neděle, 6. února 2022, 10:09ČlánkyKrajský přeborI. A třída
 

Stará Hlína - K dalšímu přípravnému zápasu zavítali Kapličtí na umělou trávu do Staré Hlíny, kde poměřili své síly s dalším týmem z nejvyšší krajské soutěže. Po Jankovu si tentokráte zahráli s Olešníkem.

 

Jankov po hodině hry vedl o čtyři góly, přesto s Kaplicí prohrál

pondělí, 31. ledna 2022, 09:12ČlánkyKrajský přeborI. A třída
 

České Budějovice - Poslední lednovou sobotu si na umělé trávě na Složišti daly dostaveníčko týmy Jankova a Kaplice, aby sehráli první přípravné utkání. V divoké přestřelce byli nakonec úspěšnější fotbalisté Kaplice, i když v poločase prohrávali...

 
Reklama