Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Diváci v Lišově tleskali osmi gólům v síti Nemanic

středa, 27. října 2021, 19:58ČlánkyI. A třída
 

Lišov - V 11. kole I. A třídy porazil Lišov Nemanice vysoko 8:1. Hostitelé své hosty nešetřili. Na demolici Nemanic se podíleli stejným dílem oba domácí ostrostřelci Pechoč a Kandl, do „osmičky“ jim pomohli Mach a střídající Vávra.

 

Lokomotiva vzdorovala v Chýnově téměř 70 minut, pak úřadovali domácí

úterý, 26. října 2021, 16:40ČlánkyI. A třída
 

Chýnovští fotbalisté dali pěkný dárek svému předsedovi fotbalovému oddílu Miroslavu Mládkovi k jeho životnímu jubileu v podobě všech tří bodů.

 

Meteor navázal na vítězství s Hlubokou třemi body ze Ševětína

úterý, 26. října 2021, 15:55ČlánkyI. A třída
 

V 11. kole 1. A třídy ve skupině B bylo na programu utkání mezi 12. Ševětínem a 4. Meteorem. Hosté z Tábora dokázali potvrdit roli favorita a v klidném zápase zvítězili 5:1.

 

Šéf FC Chýnov Miroslav Mládek oslavil sedmdesátiny

úterý, 26. října 2021, 12:27ČlánkyI. A třída
 

Ve středu 20. 10. 2021 se dožil významného životního jubilea n70 let Miroslav Mládek – bývalý dlouholetý hráč Sokola Chýnov, který již dlouhých 24 let vykonává funkci předsedy fotbalového oddílu FC Chýnov.

 

V premiérovém duelu přehrála Nová Ves fotbalisty Strunkovic o gól

pondělí, 25. října 2021, 22:00I. A třídaAktuálně
 

Nová Ves - V 11. kole I. A třídy přijeli k zápasu do Nové Vsi fotbalisté Strunkovic. Utkaly se dva týmy se stejným počtem bodů v tabulce. V minulém kole Nová Ves i Strunkovice vyhrály a čekal se tedy vyrovnaný zápas.

 

V utkání dvou rozdílných poločasů dala Kaplice o gól víc a z Plané si odvezla tři body

pondělí, 25. října 2021, 20:13ČlánkyI. A třída
 

Planá - Po dvou výhrách v řadě zavítali Kapličtí v dalším kole oblastní I A třídy do Plané. Utkali se tabulkový sousedé. Osmá Planá a sedmá Kaplice.

 

Chýnovští utrpěli na Slavii v ČB první podzimní porážku

úterý, 19. října 2021, 16:20ČlánkyI. A třída
 

České Budějovice - V dalším mistrovském utkání I. A tř., skup. B, zajíždělo chýnovské mužstvo na hřiště českobudějovické Slavie a po trápení v koncovce a v produktivitě nakonec odjelo domů bez bodů...

 

Meteor Tábor porazil lídra tabulky Hlubokou

úterý, 19. října 2021, 15:25ČlánkyI. A třída
 

Tábor - V desátém kole 1. A třídy byl k vidění zajímavý duel dvou soupeřů z horních pater tabulky. Meteor přivítal na svém hřišti v Čekanicích lídra tabulky z Hluboké, který měa šňůru sedmi výher za sebou. Meteor se ale na soupeře dokázal...

 

Béčko Prachatic se v Kaplici připravilo v závěru o možnost vyrovnat. Vyloučený brankář musel ven

pondělí, 18. října 2021, 18:07I. A třída
 

Kaplice - Po výhře v Netolicích hostili Kapličtí v domácím prostředí rezervu prachatického Tatranu. Domácí trenér Ginzel se musel v tomto duelu obejít bez služeb kapitána Gondeka, naopak poprvé od čtvrtého kola se do sestavy vrátil rekonvalescent...

 

Nová Ves po dvou porážkách uspěla nečekaně v Semicích

pondělí, 18. října 2021, 17:09ČlánkyI. A třída
 

Semice - Utkání 10. kola I. A třídy přineslo velmi zajímavý souboj domácích Semic a hostů z Nové Vsi. V pohodě hrající domácí tým se chtěl udržet na špici tabulky a hostující tým se potřeboval po předchozích nepřesvědčivých výsledcích zvednout,...

 
Reklama
Reklama