Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Divize A

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Béčko Dynama před jarním pokračováním divize

úterý, 8. března 2022, 18:22ČlánkyDivize A
 

České Budějovice – Do sezony vstupovali fotbalisté B týmu Dynama s cílem pokusit se vybojovat postup do České fotbalové ligy. Po podzimu jsou černobílí mladíci třetí, když na první místo ztrácejí pět bodů.

 

Generálka Písku s rezervou Dynama skončila nerozhodně

neděle, 6. března 2022, 15:08ČlánkyČFLDivize A
 

Písek – V poslední přípravě před startem jarní části ČFL remizoval FC Písek s divizním béčkem Dynama Č. Budějovice 2:2, když góly padaly na obou stranách až ve druhém dějství.

 

Lom na závěr přípravy remizoval s Domažlicemi

neděle, 6. března 2022, 14:11ČlánkyDivize A
 

Tábor - Fotbalisté Lomu sehráli poslední přípravné utkání na přírodní trávě na Svépomoci s Jiskrou Domažlice, která přezimovala v ČFL na pátém místě.

 

Lom triumfoval na zimním turnaji v Kamenici

středa, 23. února 2022, 20:57ČlánkyDivize A
 

Fotbalisté Lomu ovládli turnaj v Kamenici nad Lipou. Nejprve porazili v utkání hraném na 2 x 30 minut vedoucí celek krajského přeboru Vysočiny Speřice 2:1, ve finále pak Sokol zdolal pořádající Kamenici 5:3. Finálový duel se hrál na 2 x 40 minut.

 

Strakonice v přípravě podlehly Katovicím o tři góly

pondělí, 7. února 2022, 21:11ČlánkyDivize AKrajský přebor
 

Strakonice - V plné přípravě na jaro jsou už i fotbalisté Junioru Strakonice a také divizních Katovic. Ve vzájemném přátelském utkání se projevila větší kvalita hostujícího celku, který ve Strakonicích vyhrál 5:2.

 

Petr Javorek si zvyká na novou roli v B-týmu Dynama

pondělí, 31. ledna 2022, 17:38ČlánkyDivize A
 

České Budějovice - Necelý úvodní poločas v přípravném utkání na Složišti proti třetiligovému Písku odehrál zkušený středopolař Petr Javorek, jenž se přesunul do B-týmu Dynama v závěru minulého podzimu a spolu s Jiřím Kladrubským dostal za úkol...

 

Soběslav podstoupí přes zimu osm zápasů

pondělí, 17. ledna 2022, 19:12ČlánkyDivize A
 

Soběslav - Fotbalisté divizního FK Spartak Soběslav jsou od 7. ledna 2022 v plné zimní zátěži. Na úvodním srazu trenér Radek Hajič přivítal v kabině třiadvacet hráčů plus čtyři dorostence. Místo v kabině si hledalo hned pět nových tváří.

 

Roman Lukáč: Priorita je pro nás setrvání v soutěži

čtvrtek, 23. prosince 2021, 20:43ČlánkyDivize A
 

Jindřichův Hradec - Divizní FK 1910 se nachází v polovině sezóny na dvanáctém místě s náskokem jedenácti bodů na poslední Hořovice a devíti na předposlední Beroun. S výsledky i postavením v tabulce podle slov trenéra Romana Lukáče panuje v klubu...

 

Boj o místenku ve třetí lize nevzdáváme, zní odhodlaně z Lomu

neděle, 12. prosince 2021, 17:05ČlánkyDivize A
 

Tábor - Před sezónou si v divizním Sokolu Lom řekli, že pokud po podzimu skončí tak, že bude možnost na jaře hrát o postup do ČFL, tak o něj budou do posledního zápasu bojovat. Asistent trenéra Lukáš Zeman bilancuje skončenou polovinu velmi...

 

Soběslav prožila nejhorší podzim v divizi. První posily získal realizační tým

čtvrtek, 9. prosince 2021, 11:27ČlánkyDivize A
 

Soběslav - Divizní tým Spartaku zakončil podzimní část ve skupině A až na 11. příčce s 19 body, a tak není divu, že soběslavský trenér Radek Hajič není spokojen s výsledky a postavením svého týmu. „Spokojen být samozřejmě nemohu. Nebudu zastírat,...

 
Reklama
Reklama