Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Rošáda v Třeběticích. Marek Černoch opustil kormidlo nováčka

 
úterý, 23. dubna 2024, 20:29

Třebětice – Již čtyři kluby krajského přeboru v průběhu jarní části provedly změnu na postu trenéra. Po Dražicích, Jankovu a Rudolfovu, nyní přišla řada na Třebětice. Tým, který startuje mezi krajskou elitou poprvé v historii, přezimoval na klidné osmé příčce, nezachytil však začátek odvetné části, když v šesti zápasech uhrál jediný bod a přiblížil se sestupovým vodám.

V neděli podlehli Třebětičtí Semicím. Hosté otočili výsledek ve druhé půli. „Řekl bych, že během zápasu jsme byli o něco více na míči než soupeř, nicméně souhra a koncovka trpěla nekvalitou. Naopak kvalitu měl soupeř a tak si zaslouženě odvezl tři body,“ povzdechl si Marek Černoch po osudové porážce.

Po skončení utkání se rozhodl dobrovolně opustit trenérský post a po úspěšném tažení krajskými soutěžemi skončit. „Hráčům jsem poděkoval za krásné skoro tři roky a své působení v Třeběticích ukončil. Mužstvo potřebuje nový impuls, aby začalo konečně bodovat,“ uvědomoval si dnes již bývalý kormidelník týmu, v němž nastupuje jeho syn Ondřej Černoch.

V šesti zápasech si Třebětice připsaly pouhý bod. Výsledkově sice strádaly, ale herně nepropadaly. „Až na včerejší utkání a proti Třeboni jsme nehráli vůbec špatně, bohužel získali jsme jen bod a to je málo. Věřím, že kluci začnou bodovat už v následujícím kole. Moc jim to přeji a držím palce,“ věřil mužstvu, že se znovu nastartuje.

Sokol Třebětice vyhrál předloni I. B třídu o 21 bodů, o rok později slavil pod Markem Černochem další triumf. Jak sám říkal, velkou měrou pomohli i fanoušci, kteří je neustále podporovali v hojném počtu. 

„Motáci“ teď intenzivně shánějí nového trenéra, který je ve zbývajících devíti kolech dovede do klidného středu tabulky.

Jarní změny v krajském přeboru


TJ Dražice (18. kolo) Jiří Jaroš/František Kučera – Miloš Veselý

SK Jankov (19. kolo) Ladislav Táborský – Martin Kročák

SK Rudolfov (19. kolo) Jiří Nárovec – Jan Šindelář

FK Sokol Třebětice (21. kolo) Marek Černoch – nástupce v jednání

Napsal(a) Redakce | Foto Miroslav Jánský
 


 
Reklama