Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Lom na závěr přípravy remizoval s Domažlicemi

 
neděle, 6. března 2022, 14:11

Tábor - Fotbalisté Lomu sehráli poslední přípravné utkání na přírodní trávě na Svépomoci s Jiskrou Domažlice, která přezimovala v ČFL na pátém místě.

„S Domažlicemi jsme se chtěli utkat v generálce, protože je to přední třetiligový tým a tedy velice kvalitní soupeř,“ vysvětlil trenér Lomu Marek Císař.

Svou kvalitu předvedla Jiskra i v Táboře, hráči Lomu si však počínali velice zdatně a s třetiligovým soupeřem, za něhož nastoupil exligista Limberský, sehráli více než vyrovnanou partii.

Domácí neproměnili v úvodu několik slibných příležitostí a ve 21. minutě hosté z první vážnější šance udeřili Mlynaříkem. S domácími obdržená branka neotřásla a ve 35. minutě se Lom dočkal vyrovnání. Novák po individuální akci přihrával do vápna, kde si domažlický zadák Hrubý míč nešťastně srazil do vlastní brány.

Domácí Sokol pokračoval v dobrém výkonu i ve druhé půli a po hodině hry šel do vedení zásluhou Musiola. Z těsného vedení se ale domácí radovali pouhé dvě minuty. Po rohovém kopu nechali hráči Lomu ve vápně volného Černého a bylo vyrovnáno.

V posledních patnácti minutách se obě mužstva snažila strhnout vedení na svou stranu. Akce se přelévaly z jedné strany na druhou, ani jednomu týmu se však skórovat nepodařilo a duel skončil 2:2.

„Z diváckého hlediska to byl hodně atraktivní souboj. Musím Domažlice pochválit, protože hrály fotbalově a viděli jsme opravdu zajímavý zápas s kvalitním soupeřem. Remíza byla spravedlivá,“ zhodnotil generálku kouč Lomu, jehož tým přivítá za týden v jarní premiéře divize A desáté Rokycany.

Sokol Lom - Jiskra Domažlice 2:2 (1:1)

Góly: 35. vlastní (Hrubý), 60. Musiol - 21. Mlynařík, 62. Černý.

Lom: Matoušek (46. Pavelec) – Madar (75. K. Chotovinský), Vávra, Mácha, Janů – Novák, Slavík (75. M. Rabiňák), Šimák (75. Do Trung), Pfeifer – Frizoni (55. Grobár), Musiol.

Napsal(a) Michal Havelka | Foto Daniel Pekař
 


 
Reklama