Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Divize A

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Rozdíl dvou tříd na hřišti tolik znát nebyl. Slavoj zdolal Kaplici o gól

čtvrtek, 21. července 2022, 21:25ČlánkyDivize AI. A třída
 

Kájov - Ve středečním parném podvečeru se v Kájově v rámci letní přípravy střetl divizní nováček z Českého Krumlova s Kaplicí, která nastupuje v I. A třídě.

 

Rudolf Vejskrab slaví sedmdesátiny

pondělí, 18. července 2022, 19:33ČlánkyDivize A
 

Krumlovský rodák a odchovanec tamního Slavoje Rudolf Vejskrab slaví významné životní jubileum. Právě dnes, 18. července 2022, se dožívá kulatých sedmdesátin.

 

Ježkův memoriál se stal kořistí divizního Lomu

neděle, 17. července 2022, 14:34ČlánkyDivize AKrajský přeborTurnaje
 

Olešník – Jubilejní 20. ročník Memoriálu Miloslava Ježka vyhrál Sokol Lom, který za dva zápasy nastřílel tucet gólů a zaslouženě si odvezl trofej za první místo. Pořádající Olešník překvapivě podlehl Hrádku nad Nisou, čtvrtým týmem Libereckého KP,...

 

Jankov tahal proti Katovicím za kratší konec

neděle, 17. července 2022, 13:22ČlánkyDivize AKrajský přebor
 

Páteční podvečerní duel Jankova s Katovicemi byl pro oba celky prvním herním testem právě probíhající letní přípravy. Přestože oba trenéři nemohli využít služeb všech svých hráčů, v Precis aréně se hrál poměrně pohledný fotbal. Dle očekávání měl...

 

Lom půjde do nové sezony s novým trenérem

středa, 13. července 2022, 19:30ČlánkyRozhovoryDivize A
 

Lom - Na začátku sezony měl Sokol Lom ambice bojovat o čelo tabulky a pokusit se postoupit do České fotbalové ligy. Tomu odpovídal i parádní podzim. Lom v prvních deseti utkáních neztratil ani bod a po patnácti kolech přezimoval na druhém místě...

 

Letní přípravu zahájily i divizní Katovice

pátek, 8. července 2022, 18:35ČlánkyDivize A
 

Katovice - Divizní fotbalisté Katovic se po krátké pauze znovu sešli ve čtvrtek 7. července, kdy se trenérům hlásilo devatenáct hráčů.

 

Třetí liga a divize mají rozlosováno. Béčko Dynama slaví dodatečný postup

středa, 29. června 2022, 19:28ČlánkyČFLDivize A
 

Čechy – Úterní losovací aktiv Řídící komise pro Čechy žádné překotné změny původního rozlosování nepřinesl. Tedy až na jednu, která se výrazně týká fotbalových jižních Čech. Nadcházející sezona 2022/2023 zahájí 6. srpna 2022.

 

Sumář divize: Béčko Dynama je prvním náhradníkem do třetí ligy, exhibice Soběslavi v Berouně

neděle, 19. června 2022, 19:03ČlánkyDivize A
 

Čechy – Až na sestupující J. Hradec bodovaly v závěrečném vystoupení divize všechny jihočeské celky. Béčko Dynama přehrálo Petřín Plzeň a udrželo si druhé náhradnické místo pro případné doplnění ČFL. Trojlístek Lom, Katovice a Soběslav se v...

 

V závěrečném utkání sezony si Katovice a Klatovy body rovnoměrně rozdělily

čtvrtek, 16. června 2022, 09:48ČlánkyDivize A
 

Katovice - Fotbalisté Katovic v předehrávce 30. kola divize remizovali s týmem Klatov 2:2. Vyrovnávací gól vstřelili tři minuty před koncem.

 
Reklama
Reklama