Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Třetí liga a divize mají rozlosováno. Béčko Dynama slaví dodatečný postup

 
středa, 29. června 2022, 19:28

Čechy – Úterní losovací aktiv Řídící komise pro Čechy žádné překotné změny původního rozlosování nepřinesl. Tedy až na jednu, která se výrazně týká fotbalových jižních Čech. Nadcházející sezona 2022/2023 zahájí 6. srpna 2022.

V České fotbalové lize budou mít Jihočeši dvojnásobné zastoupení. K posledně osmému FC Písek se nově přidá rezerva prvoligového Dynama Č. Budějovice, která byla na druhém místě prvním náhradníkem. Pozice v soutěžích si vyměnila s béčkem Příbrami, jejíž zástupci odhlásili třetí ligu přímo na aktivu. A hned v prvním kole se v derby utkají Dynamo B s Pískem.

Ve skupině A ČFL už nebude startovat Benešov, který byl přeřazen do „béčka“, odkud přešly Zbuzany a B-týmy Bohemians a Dukly. Na listině účastníků je také divizní vítěz skupiny A Přeštice, který za celou sezonu nenašel přemožitele.

Obměna složení v divizi A

Jihočeští zástupci v divizi A mají v novém ročníku sedm nových soupeřů. Sestupující J. Hradec střídá vítěz jihočeského přeboru Č. Krumlov. Tochovice z Příbramska ve skupině C se přesunuly do áčka. Z Plzeňského přeboru projevily zájem postoupit první béčko Domažlic a třetí Horní Bříza. Komárov postoupil ze čtvrté příčky Středočeského přeboru. Jediným představitelem Prahy je Aritma Praha, vloni bojující ve skupině B. Sedmým novicem ve skupině A je z ČFL odstupující Příbram B.

Fortuna Česká fotbalová liga – skupina A

1. FK Baník Sokolov 1948

2. FK Admira Praha

3. FK Loko Vltavín

4. Povltavská fotbalová akademie

5. SK Dynamo Č. Budějovice B

6. FK Zbuzany 1953

7. FK Robstav Přeštice

8. FC Slavia Karlovy Vary

9. Bohemians Praha 1905 B

10. FK Motorlet Praha

11. FK Králův Dvůr

12. FC Písek fotbal

13. Sokol Hostouň

14. TJ Jiskra Domažlice

15. FK Dukla Praha B

16. FC Viktoria Plzeň B


Fortuna Divize - skupina A

1. SK Klatovy 1898

2. SK Tochovice

3. FK Slavoj Český Krumlov

4. FC Rokycany

5. FC Viktoria Mariánské Lázně

6. TJ Jiskra Domažlice B

7. SK Hořovice

8. SK Petřín Plzeň

9. SK Otava Katovice

10. SK Senco Doubravka

11. TJ Spartak Soběslav

12. FK Komárov

13. TJ Sokol Lom

14. SK Horní Bříza

15. SK Aritma Praha

16. 1.FK Příbram B

Napsal(a) Redakce | Foto SK Dynamo ČB
 


 
Reklama