Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. B třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Na lídra jsme neměli. Suchdol vyhrál zaslouženě, říká Jindra

úterý, 15. října 2019, 10:04ČlánkyI. B třída
 

Hráči TJ Slavoj Ledenice prohráli další zápas a na dně tabulky v I. B třídě začínají koukat na soupeře s odstupem. O víkendu hráli na hřišti prvního Suchdola nad Lužnicí, který bez problémů vyhrál 3:0.

 

Kestřany v oslabení srovnaly, ale pak úřadovaly Stachy

úterý, 15. října 2019, 08:23ČlánkyI. B třída
 

Pro domácí Stachy je každý bod v I. B třídě a tak diváci byli zvědavi na souboj s nováčkem, který se nacházel ve středu tabulky.

 

I. B třídy: Větřní otočilo skóre s Dřítní z 2:3 na 8:3! Strunkovice nadělily Dražejovu desítku

sobota, 12. října 2019, 20:49ČlánkyI. B třída
 

Šestigólový zvrat ve druhém poločase předvedlo Větřní v domácím střetnutí proti Dřítni. Hosté po přestávce totálně odpadli. Netolice se střídajícím kanonýrem Jakubem Varyšem nezaváhalo u Lipna a stále drží na čele náskok šest bodů. Ve skupině B...

 

I. B třída: Šefčík sestřelil Cehnice, Planá uštědřila Bostonu Kluky desítku!

sobota, 5. října 2019, 23:06ČlánkyI. B třída
 

Sokol Planá nad Lužnicí utržil v minulém kole deset gólů v Hradišti, navlas stejným výsledkem se rehabilitoval s Kluky. Už do přestávky nasázel půltucet branek. Hattrickem se předvedl David Šefčík ze Střelských Hoštic v okresním derby s...

 

Kadlec se vrátil po zranění a říká: Současná situace nám není lhostejná

úterý, 1. října 2019, 23:10ČlánkyI. B třída
 

Poprvé v letošní sezoně nastoupil v dresu TJ Slavoj Ledenice zkušený Miroslav Kadlec. Ani on ale nepomohl k bodům a Slavoj tak zůstává na poslední příčce tabulky. „Třeboň hrála kombinační fotbal a to nám vyhovuje. Pořád ale děláme hloupé chyby,“...

 

Stachy ztratily náskok 3:0. Skóre otáčel Gustav Bujok

úterý, 1. října 2019, 08:44ČlánkyI. B třída
 

Tradiční derby nikdy nemívá jasného favorita, oba týmy se v předchozích zápasech trápily. Vacovští vsadili na mladý a fyzicky nadupaný tým, Stachy mají směsku zkušených i mladých.

 

Ledenice v Břilicích ztratily body i Benháka. Poprvé hrál Kadlec

úterý, 1. října 2019, 08:03ČlánkyI. B třída
 

Třikrát vedli fotbalisté TJ Slavoj Ledenice na hřišti v Břilicích, kde se utkali s B-týmem Jiskry Třeboň. Ani to jim ale nestačilo, aby získali body. Domácí záloha dokázala vždy odpovědět a navíc po vlastním gólu Slavoje stav otočila.

 

I. B třída: Čkyně brala sedmou výhru, Hradiště smázlo Planou 10:1!

sobota, 28. září 2019, 20:41ČlánkyI. B třída
 

Mužstva oblastní I. B třídy sehrála sedmá podzimní utkání. Chvalšiny se vrátily na zrekonstruovaný trávník vítězným zápasem s béčkem Roudného. Na prvního přemožitele čeká suverénní Čkyně. V domácím střetnutí těsně udolala nováčka Střelské Hoštice...

 

Sporné situace rozhodly zápas v Bukovsku

úterý, 24. září 2019, 10:37ČlánkyI. B třída
 

Pouze jedna výhra zůstala v bilanci fotbalistů TJ Slavoj Ledenice po utkání na hřišti Dolního Bukovska. Ledenice v šestém kole I. B třídy prohrály těsně 2:3. Zápas nedohrál po faulu Winkler, na kterého navíc nebyla odpískána ani penalta.

 
Reklama
Reklama