Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. B třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Slavoj Ledenice v generálce tvrdě narazil a ve Svinech vysoko prohrál

pondělí, 12. srpna 2019, 20:39ČlánkyI. B třída
 

Poslední přípravný zápas před startem nové sezony (I. B třída) fotbalisté TJ Slavoj Ledenice nezvládli. Na hřišti Spartaku Trhové Sviny (I. A třída) prohráli 2:6. Oba góly daly letní posily.

 

Ledenice budou hrát na podzim u soupeřů. Domů se vrátí v listopadu

středa, 7. srpna 2019, 11:31ČlánkyI. B třída
 

Fotbalisté TJ Slavoj Ledenice musí podzimní část I. B třídy (sk. D) odehrát mimo svůj stadion. Kvůli rekonstrukci sportovního areálu se před vlastními fanoušky představí až v posledním kole.

 

Ve Frymburku byl zlatým hřebem slavností zápas legend proti ženám

středa, 7. srpna 2019, 11:07ČlánkyI. B třídaTurnaje
 

Jako každý rok pořádal fotbalový oddíl s podporou městyse Frymburk sportovní slavnosti. Na několika sportovištích se začátkem srpna uspořádaly turnaje a zápasy, kterých se zúčastnilo velké množství sportovců ve všech věkových kategoriích.

 

Volyňský fotbal oslavil 110. narozeniny, na hřišti řádili Sivok s Čížkem

úterý, 6. srpna 2019, 10:43ČlánkyI. B třída
 

Kolem čtyř stovek diváků dorazilo první srpnovou sobotu do Volyně, kde tamní Slavoj slavil výročí 110 let od založení fotbalového klubu.

 

Ledenice si v první přípravě zastřílely. Dřítni daly osm gólů

pátek, 2. srpna 2019, 13:45ČlánkyI. B třída
 

Povedený první zápas odehráli fotbalisté TJ Slavoj Ledenice v přípravě na novou sezonu. V Dřítni s místní TJ hráli 8:2. V dalším zápase pojedou do Křemže.

 

Ledenice vstupují do herní části přípravy. Odehrají tři zápasy

pondělí, 29. července 2019, 10:57ČlánkyI. B třída
 

Fotbalisté TJ Slavoj Ledenice mají za sebou dva týdny letní přípravy. Hráči v ní absolvovali náročné fyzické tréninky. Do startu nového ročníku I. B třídy se bude tým věnovat herním prvkům.

 

Lukáš Winkler se vrací po zranění. A trénuje bez úlev

pátek, 26. července 2019, 16:48ČlánkyI. B třída
 

Na konci dubna musel v utkání 19. kola s Novou Bystřicí nuceně střídat útočník TJ Slavoj Ledenice Lukáš Winkler. Hřiště opustil ve 32. minutě v doprovodu spoluhráčů, protože si poranil při sprintu stehenní sval.

 

Do přípravy Slavoje se zapojí po zranění Jakub Fošum

pondělí, 22. července 2019, 13:04ČlánkyI. B třída
 

Druhý týden letní přípravy mají před sebou fotbalisté TJ Slavoj Ledenice. A od zítra se k týmu po půl roce připojí defenzivně laděný Jakub Fošum, který měl dlouhodobé problémy s kolenem.

 

Slavoj zahájil přípravu na novou sezonu. I s nováčky v týmu

pátek, 19. července 2019, 11:54ČlánkyI. B třída
 

Tři nové tváře se hlásily na prvním tréninku fotbalistů TJ Slavoj Ledenice, kteří ve čtvrtek 18. července zahájili přípravu na další sezonu v I. B třídě (sk. D). Tým první dva týdny čeká kondiční příprava.

 

Do Ledenic se vrací odchovanec Václav Hinterhölz

středa, 17. července 2019, 09:26ČlánkyI. B třída
 

Fotbalisté TJ Slavoj Ledenice hlásí další posilu pro sezonu 2019/2020. V pořadí čtvrtým novicem v kabině bude mladý a defenzivně laděný Václav Hinterhölz.

 
Reklama
Reklama