Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Do Ledenic se vrací odchovanec Václav Hinterhölz

 
středa, 17. července 2019, 09:26

Fotbalisté TJ Slavoj Ledenice hlásí další posilu pro sezonu 2019/2020. V pořadí čtvrtým novicem v kabině bude mladý a defenzivně laděný Václav Hinterhölz.

Sedmnáctiletý defenzivní hráč s fotbalem začínal v pěti letech. V přípravkách a žácích se učil hrát v ledenickém Slavoji, ze kterého pak odešel do dorostu do Borovan. A do minulého roku tam patřil mezi stabilní hráče. I proto věří, že se na něm současná roční pauza až tolik neprojeví.

„Jsem rád, že se vracím. V Ledenicích bydlím, znám to tu a těším se,“ říká Hinterhölz, který se nejlépe cítí na pozici předstopera. „S trenérem jsem ještě pořádně nemluvil, kam se mnou počítá. Na to bude čas během přípravy.“

Hinterhölz má nyní čtyři týdny, aby v rámci přípravy dohnal roční pauzu, která byla zapříčiněna svalovým zraněním a studijními povinnostmi. „Do nové kabiny se těším. Pár kluků samozřejmě znám, takže věřím, že si rychle na sebe zvykneme. Chci být platným členem týmu. Doufám, že se mi budou vyhýbat zranění.“

„Jedná se o dalšího mladého hráče, který sám projevil zájem zapojit se do přípravy. Jsme rádi, že se tým daří omlazovat a že máme v kádru kluky z Ledenic. Vašek bude náš nejvyšší hráč (193 cm) a měl by být přínosem hlavně na standardní situace. Doufám, že rychle dožene tréninkové manko, protože měl poměrně dlouhou pauzu,“ uvedl k nové posile trenér Slavoje Stanislav Jindra.

Napsal(a) Michal Heřman | Tisková zpráva | Foto Michal Heřman
 


 
Reklama