Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ledenice si v první přípravě zastřílely. Dřítni daly osm gólů

 
pátek, 2. srpna 2019, 13:45

Povedený první zápas odehráli fotbalisté TJ Slavoj Ledenice v přípravě na novou sezonu. V Dřítni s místní TJ hráli 8:2. V dalším zápase pojedou do Křemže.

Utkání v pěkném areálu se oboustranně odehrálo ve velkém tempu a diváci si přišli na své. V sestavě Ledenic se objevili tři nové tváře. Z avizovaných posil do zápasu nastoupili Jakub Čermák a Ondřej Švarc. Poprvé s novými spoluhráči hrál i Antonín Šrajer, jehož přestup se administrativně řeší.

„Všichni nováčci se uvedli výborně a mile mě překvapili. V trénincích pracují velmi dobře a myslím, že se určitě někteří prosadí do základní sestavy. Máme v týmu zdravou konkurenci a doufám, že se s tím všichni poperou ku prospěchu týmu,“ uvedl trenér Slavoje Stanislav Jindra.

Do utkání nemohli nastoupit další dvě letní posily Václav Hinterhölz a Jan Štrosser. „Bohužel jim to termínově nevyšlo. Věřím, že na další zápas už budou k dispozici.“ Dříteň odehrála s Ledenicemi i přes nepříznivý výsledek velmi dobrý zápas. Hlavně v úvodu dokázala Slavoj několikrát zatlačit a jen díky pozornému brankáři nešla do vedení.

„Zápas hodnotím kladně z mnoha pohledů. Pár kluků hrálo mimo své posty a zvládlo to dobře. Výsledek vypadá sice jednoznačně, ale Dříteň hrála velmi dobře a pro oba týmy to byla dobrá příprava,“ řekl dále trenér. „Dále se v trénincích musíme více zaměřit na defenzivu, kde jsme měli už minulou sezonu rezervy.“

Další zápas hraje Slavoj 6. srpna na půdě Křemže (18:00).

Fotogalerie z utkání je ZDE.

TJ Dříteň – TJ Slavoj Ledenice 2:8

Branky Ledenic: Hrubý 3, Winkler 2, Kadlec 2 (1 z penalty), Princl

Ledenice: J. Svoboda – Princl, Babka, Švarc, Kubec – Čermák, Fencl, Kadlec, Havelka – Winkler, Pavlík. Hokejově střídali: Kožant, Šrajer, Hrubý.

Napsal(a) Michal Heřman | Tisková zpráva | Foto Michal Heřman