Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Slavoj Ledenice v generálce tvrdě narazil a ve Svinech vysoko prohrál

 
pondělí, 12. srpna 2019, 20:39

Poslední přípravný zápas před startem nové sezony (I. B třída) fotbalisté TJ Slavoj Ledenice nezvládli. Na hřišti Spartaku Trhové Sviny (I. A třída) prohráli 2:6. Oba góly daly letní posily.

Hráči Ledenic v předešlých přípravách porazili Dříteň (8:2) i Křemži (3:0). V posledním testu ale neuspěli. Na půdě svinenského Spartaku prohrávali během zápasu už 0:6 a vypadalo to na debakl. Domácí pak zmírnili svoji rychlou a přesnou hru, čímž dali soupeři možnost se více dostat do tempa.

Na 1:6 snížil ve druhém poločase z pokutového kopu Ondřej Švarc, který opět nastoupil coby letní posila na stoperu. V závěru pak stav korigoval Jakub Čermák, který se prosadil po úniku střelou kolem brankáře. Trenér Slavoje musel do zápasu poslat silně kombinovanou sestavu, protože z různých důvodů chybělo pět hráčů základní jedenáctky.

„Na to se ale vymlouvat nebudeme. O víkendu ve Studené budeme ještě více oslabeni a budeme to muset nějak zvládnout. Pro kluky šlo o těžký test a jsem rád, že viděli rychlost a důraz soupeře,“ uvedl trenér Ledenic Stanislav Jindra. „Hodně nás během zápasu srážely individuální chyby a ztráty jednoduchých míčů. Máme poslední dva tréninky do prvního zápasu a pokusíme se ještě na určitých věcech zapracovat.“

TJ Spartak Trhové Sviny – TJ Slavoj Ledenice 6:2 (2:0)

Branky Ledenic: Švarc z penalty, Čermák

Ledenice: J. Svoboda - Princl, Švarc, Kubec, Havelka - Čermák, Fencl, Štrosser, P. Svoboda - Pavlík, Winkler. Náhradníci: Hrubý, Mařík, Michner, Hinterhölz.

Napsal(a) Michal Heřman | Tisková zpráva | Foto Michal Heřman