Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. B třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Jankov vyzrál na Netolice až ve druhém dějství

pondělí, 15. června 2020, 17:46ČlánkyKrajský přeborI. B třída
 

Jankov – Jankovští pokračovali v nabitém zápasovém programu pátým z celkových osmi červnových zápasů. Dva dny po náročném utkání v Třeboni si do Precis arény pozvali soupeře z I. B třídy a v duelu dostali příležitost hráči, kteří neměli doposud...

 

Viktor Svoboda ukončil neprůstřelnost Nové Vsi. Mladé zdolalo D. Bukovsko

neděle, 14. června 2020, 12:57ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Ledenice/Mladé – Turnaj Fotbal spojuje vkročil v sobotu do třetího dějství. Ledenice hostily suverénní Novou Ves a v Mladém se v přímém souboji o druhé místo představilo Dolní Bukovsko.

 

O prvenství si to rozdá tandem Planá – Kamenný Újezd. Dvořák udržel gólovou normu

pátek, 12. června 2020, 23:21ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Jihočeský kraj – Fotbalisté SK Planá se po pátém vystoupení turnaje sedmi družstev udrželi na vedoucí pozici. Jen o bod zpět se drží K. Újezd, další neporažený celek, který nadále drží mimořádnou střeleckou produktivitu.

 

Nový trenérský tým v Ledenicích. V kooperaci budou působit tři trenéři

pátek, 12. června 2020, 11:03ČlánkyI. B třída
 

Ledenice – Jedna ze základních otázek před novou sezonou je u fotbalového klubu TJ Slavoj Ledenice zodpovězena. A-tým povede trojice Petr Volák – Michal Hladík – Martin Štěch.

 

Na poslední čtvrthodinku přípravy K. Újezd vs. Jankov nedošlo

pondělí, 8. června 2020, 18:51ČlánkyKrajský přeborI. B třída
 

Kamenný Újezd - Dva dny po výhře v Českém Krumlově (hráno v rámci Turnaje přátelství) nastoupil Jankov k dalšímu střetnutí, tentokráte v klasickém přípravném, chcete-li přátelském, na hřišti Kamenného Újezdu. Hrálo se na těžkém podmáčeném terénu,...

 

Myslím, že to byl dobrý vstup do nového klubu, říká Volák

pondělí, 8. června 2020, 10:58ČlánkyI. B třída
 

Ledenice – Start do turnaje Fotbal spojuje se sice Slavoji Ledenice výsledkově nepovedl, vedení a fanoušci ale byli spokojeni s výkonem nového hráče. Dres Ledenic poprvé oblékl devatenáctiletý obránce Petr Volák. Jeho přestup z SKP České...

 

Nová Ves znovu nadělovala po přestávce. D. Bukovsko strhlo v závěru výhru na svou stranu

neděle, 7. června 2020, 10:28ČlánkyI. B třída
 

Nová Ves/Dolní Bukovsko – Turnaj Fotbal spojuje pokračoval druhým kolem. V obou zápasech byly stoprocentní domácí celky. Tabulku vede s plným ziskem, tuctem nastřílených gólů a bez jediného obdrženého Nová Ves.

 

Smazání dvougólového manka na body nestačilo

pondělí, 1. června 2020, 10:49ČlánkyI. B třída
 

Mladé - Fotbalisté TJ Slavoj Ledenice začali turnaj Fotbal spojuje prohrou na půdě SK Mladé 2:3. Za Ledenice se trefili Kadlec a nováček Volák.

 
Reklama
Reklama