Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. B třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Vimperk a Čkyně chystají charitativní virtuální derby pro seniory v Pravětíně

neděle, 26. dubna 2020, 19:20ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Čkyně, Vimperk – Ačkoliv byla jarní část amatérských fotbalových soutěží ukončena, jeden zápas jihočeské fanoušky ale přeci jen čeká. V sobotu 16. 5. 2020 od 15 hodin se mohou těšit na „Derby, které svět neviděl“!

 

Akce Eurogreenu: bezplatná a nezávazná prohlídka vašeho fotbalového trávníku

pondělí, 20. dubna 2020, 07:40ČlánkyKrajský přeborI. A třídaI. B třída
 

Firma EUROGREEN, expert na trávníky, přichází s nabídkou jarní akce pro oblast jižních Čech. V akci, která trvá do konce dubna 2020, si Vám dovoluje nabídnout bezplatnou a nezávaznou prohlídku Vašeho fotbalového hřiště, sportovní travnaté plochy,...

 

Ledenice hlásí první změnu. Z vlastní iniciativy končí trenér Jindra

úterý, 7. dubna 2020, 20:42ČlánkyI. B třída
 

Ledenice – Očekávané ukončení amatérských fotbalových soutěží znamená pro TJ Slavoj Ledenice i konec jedné kapitoly. Po vlastním rozhodnutí končí u A-týmu trenér Stanislav Jindra.

 

Jarní fotbal má dohráno. FAČR ukončila nižší soutěže

úterý, 7. dubna 2020, 13:46ČlánkyČFLDivize AKrajský přeborI. A třídaOkresyI. B třída
 

Praha – Očekávané se stalo skutkem. Letošní sezona amatérských soutěží zůstane kvůli pandemii koronaviru s definitivní platností nedohraná. Na úterním zasedání o tom rozhodl výkonný výbor FAČR.

 

Vitoušek: Současný stav nás mrzí. Na jaro jsme byli dobře připravení

neděle, 15. března 2020, 20:04ČlánkyRozhovoryI. B třída
 

Ledenice - Příští víkend se mělo rozjet naplno fotbalové jaro i pro I. B třídu, ve které hraje TJ Slavoj Ledenice. A na začátku dubna měla hrát poprvé i ledenická mládež. Současná pandemie COVID-19 ale zastavila veškerý sport nejen v Česku a...

 

Benhák po hattricku: Nechytatelné dělo i krásný balon od dědy Kadlece

úterý, 10. března 2020, 22:07ČlánkyI. B třída
 

Ledenice – Sedmadvacetiletý František Benhák patřil k hlavním postavám při výhře ledenického Slavoje nad tím z Hrdějovic. Při výhře 4:2 vstřelil tři góly. A po utkání měl dost důvodů, aby poskytl s úsměvem rozhovor.

 

Vtipálek Volf je ze zahraničí zpět a už trénuje s týmem: V kabině se kluci ptali, kdo jsem

čtvrtek, 5. března 2020, 12:04ČlánkyI. B třída
 

Ledenice – S trochou nadsázky se dá říct, že fotbalisty TJ Slavoj Ledenice „posílil“ šestadvacetiletý Matěj Volf. Ve středu 4. března se totiž letos během zimní přípravy poprvé objevil na tréninku a po dlouhých měsících v zahraničí hlásí návrat...

 

Třetí příprava gól nepřinesla. Ledenice remizovaly s Dřítní

středa, 4. března 2020, 09:55ČlánkyI. B třída
 

Třeboň – Ani jeden gól neviděla hrstka diváků, která zavítala na přípravný zápas TJ Slavoj Ledenice – TJ Dříteň. Utkání, které se hrálo na UMT v Třeboni pod slabým osvětlením, bylo místy oboustranně zbytečně vyhecované.

 

Bernartice porazily na milevské umělce Sepekov

úterý, 3. března 2020, 09:25ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Milevsko - Ke třetímu přípravnému utkání, po dvou plichtách s milevským dorostem a táborským béčkem, nastoupily Bernartice na milevské umělce proti Sokolu Sepekov. Utkání po úvodním půlhodinovém oťukávání přineslo několik dobrých šancí na obou...

 

Ledenice prohrály ve druhé přípravě se Zlatou Korunou

pondělí, 24. února 2020, 10:12ČlánkyI. B třída
 

Borovany - Fotbalisté TJ Slavoj Ledenice pokračují v kondiční části přípravy, která trvá do konce února. V rámci přípravy sehráli druhé utkání a na UMT v Borovanech prohráli se Zlatou Korunou (účastník I. B třídy, sk. A) 3:5.

 
Reklama
Reklama