Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ledenice hlásí první změnu. Z vlastní iniciativy končí trenér Jindra

 
úterý, 7. dubna 2020, 20:42

Ledenice – Očekávané ukončení amatérských fotbalových soutěží znamená pro TJ Slavoj Ledenice i konec jedné kapitoly. Po vlastním rozhodnutí končí u A-týmu trenér Stanislav Jindra.

„Můžeme potvrdit, že Standa Jindra klukům v e-komunikaci oznámil svůj konec. Vedení klubu to řekl už v lednu před startem zimní přípravy s tím, že dokončí rozeběhlou sezonu. To bylo od něj fér, a i když jsme ho chtěli udržet, jeho rozhodnutí jsme akceptovali. Ještě jsme se s ním na toto téma bavili později, ale byl definitivně rozhodnutý,“ řekl k aktuální situaci předseda klubu Zdeněk Vitoušek.

Pro klub tak nejde o překvapující zprávu. Nového trenéra chce jmenovat nejpozději v květnu. „Něco už proběhlo, ale čekali jsme, jak dopadnou soutěže. Pokud by se sestoupilo, asi bychom hledali trenéra z vlastních zdrojů. Teď tak máme čas a víme, co budeme hrát,“ dodal dále Vitoušek. „Standovi patří velké poděkování za odvedenou práci. Doufám, že v klubu nekončí úplně. Rádi bychom, aby se zapojil do vedení. Na toto téma s ním aktuálně vedeme diskuze.“

Ke svému konci se vyjádřil i Stanislav Jindra: „Na konci ledna jsem vedení sdělil, že z osobních důvodů po skončení jarní části skončím. S vedením jsme se dohodli, že v trénování budu pokračovat a hráčům toto sdělím až po odehrání mistrovských zápasů. Bohužel současná situace nám nedovolila dohrát kompletní sezónu, ale ani toto nic v mém rozhodnutí nezměnilo. Tímto děkuji fotbalovému klubu Slavoj Ledenice, že mi bylo umožněno trénovat A-mužstvo, protože toto bylo moje první angažmá u dospělých. Zároveň bych chtěl poděkovat všem hráčům, se kterými jsem spolupracoval, protože i když to někdy zaskřípalo, tak jsme se potom dokázali vždy nějakým způsobem dohodnout a akceptovat jeden druhého ve prospěch mužstva. Ledenický fotbal budu samozřejmě i nadále sledovat, a to i proto, že zde hraje v mládežnickém družstvu můj syn. A protože se říká nikdy neříkej nikdy, tak ani já nevylučuji, že se někdy opět aktivně zapojím do fungování ledenického fotbalu.“

Napsal(a) Michal Heřman | Foto Michal Heřman