Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. B třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

První výhra! Slavoj rozstřílel Dolní Bukovsko 6:0

neděle, 21. června 2020, 14:10ČlánkyI. B třída
 

Stará Hlína – Třetí zápas turnaje Fotbal spojuje přinesl pro TJ Slavoj Ledenice první výhru. Na UMT ve Staré Hlíně vyhrál Slavoj nad Dolním Bukovskem o šest gólů. Mínusem utkání je zranění brankáře Vítka.

 

Vítěze určí poslední kolo. Planá vede o bod před K. Újezdem

neděle, 21. června 2020, 08:41ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Jihočeský kraj – Už jen poslední kolo zbývá do konce turnaje Liga K. Újezd, v němž startuje sedmička družstev. Jako první dohrála vedoucí Planá. V posledním kole má volno.

 

Postupové oslavy si vychutnali v Týně a ve Strunkovicích. I. B třída se doplňovala z okresů

pondělí, 15. června 2020, 20:06ČlánkyKrajský přeborI. A třídaI. B třída
 

Jihočeský kraj – Do 12. června 2020 měly kluby podat přihlášky do nadcházejícího ročníku krajských soutěží. Dopředu bylo jasné, že Sokol Lom vystřídá v divizi odstupující Sokol Čížová. Uvolněné místo musely doplnit nejlepší kluby z I. A třídy a...

 

Jankov vyzrál na Netolice až ve druhém dějství

pondělí, 15. června 2020, 17:46ČlánkyKrajský přeborI. B třída
 

Jankov – Jankovští pokračovali v nabitém zápasovém programu pátým z celkových osmi červnových zápasů. Dva dny po náročném utkání v Třeboni si do Precis arény pozvali soupeře z I. B třídy a v duelu dostali příležitost hráči, kteří neměli doposud...

 

Viktor Svoboda ukončil neprůstřelnost Nové Vsi. Mladé zdolalo D. Bukovsko

neděle, 14. června 2020, 12:57ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Ledenice/Mladé – Turnaj Fotbal spojuje vkročil v sobotu do třetího dějství. Ledenice hostily suverénní Novou Ves a v Mladém se v přímém souboji o druhé místo představilo Dolní Bukovsko.

 

O prvenství si to rozdá tandem Planá – Kamenný Újezd. Dvořák udržel gólovou normu

pátek, 12. června 2020, 23:21ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Jihočeský kraj – Fotbalisté SK Planá se po pátém vystoupení turnaje sedmi družstev udrželi na vedoucí pozici. Jen o bod zpět se drží K. Újezd, další neporažený celek, který nadále drží mimořádnou střeleckou produktivitu.

 

Nový trenérský tým v Ledenicích. V kooperaci budou působit tři trenéři

pátek, 12. června 2020, 11:03ČlánkyI. B třída
 

Ledenice – Jedna ze základních otázek před novou sezonou je u fotbalového klubu TJ Slavoj Ledenice zodpovězena. A-tým povede trojice Petr Volák – Michal Hladík – Martin Štěch.

 

Na poslední čtvrthodinku přípravy K. Újezd vs. Jankov nedošlo

pondělí, 8. června 2020, 18:51ČlánkyKrajský přeborI. B třída
 

Kamenný Újezd - Dva dny po výhře v Českém Krumlově (hráno v rámci Turnaje přátelství) nastoupil Jankov k dalšímu střetnutí, tentokráte v klasickém přípravném, chcete-li přátelském, na hřišti Kamenného Újezdu. Hrálo se na těžkém podmáčeném terénu,...

 
Reklama