Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. B třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Po druhém turnajovém vystoupení jsou bez ztráty už jen slávisté. K. Újezd si po penaltách vystřílel plusový bod

neděle, 24. května 2020, 19:25ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Jihočeský kraj – Turnaj sedmi týmů, jehož se za pořadatelství Sokola Kamenný Újezd účastní celky z I. A, I. B třídy a OP, měl v pátek pokračování zápasy druhého kola. V sousedském derby získal K. Újezd dva body s Planou, když zvládl lépe...

 

Kluby z nižších krajských soutěží odehrají měsíční turnaj

sobota, 23. května 2020, 16:16ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Jihočeský kraj – Přípravný turnaj „Fotbal spojuje“ odehraje v době pandemie pětice klubů TJ Slavoj Ledenice, TJ Dolní Bukovsko, SK Mladé, TJ Slavoj Hrdějovice a TJ Nová Ves. Hrát se bude v termínu 29. květen až 28. červen 2020.

 

Volné místo v divizi může spustit dodatečné postupy

úterý, 19. května 2020, 12:11ČlánkyKrajský přeborI. A třídaI. B třída
 

Jihočeský kraj – Ani když se nehraje o body, nebude mít krajská STK klid. I přes předčasné ukončení sezony kvůli epidemii koronaviru zřejmě dojde v kraji na dodatečné postupy mužstev do vyšších soutěží. Může za to dobrovolný odchod Sokola Čížová...

 

Vimperk a Čkyně chystají charitativní virtuální derby pro seniory v Pravětíně

neděle, 26. dubna 2020, 19:20ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Čkyně, Vimperk – Ačkoliv byla jarní část amatérských fotbalových soutěží ukončena, jeden zápas jihočeské fanoušky ale přeci jen čeká. V sobotu 16. 5. 2020 od 15 hodin se mohou těšit na „Derby, které svět neviděl“!

 

Akce Eurogreenu: bezplatná a nezávazná prohlídka vašeho fotbalového trávníku

pondělí, 20. dubna 2020, 07:40ČlánkyKrajský přeborI. A třídaI. B třída
 

Firma EUROGREEN, expert na trávníky, přichází s nabídkou jarní akce pro oblast jižních Čech. V akci, která trvá do konce dubna 2020, si Vám dovoluje nabídnout bezplatnou a nezávaznou prohlídku Vašeho fotbalového hřiště, sportovní travnaté plochy,...

 

Ledenice hlásí první změnu. Z vlastní iniciativy končí trenér Jindra

úterý, 7. dubna 2020, 20:42ČlánkyI. B třída
 

Ledenice – Očekávané ukončení amatérských fotbalových soutěží znamená pro TJ Slavoj Ledenice i konec jedné kapitoly. Po vlastním rozhodnutí končí u A-týmu trenér Stanislav Jindra.

 

Jarní fotbal má dohráno. FAČR ukončila nižší soutěže

úterý, 7. dubna 2020, 13:46ČlánkyČFLDivize AKrajský přeborI. A třídaOkresyI. B třída
 

Praha – Očekávané se stalo skutkem. Letošní sezona amatérských soutěží zůstane kvůli pandemii koronaviru s definitivní platností nedohraná. Na úterním zasedání o tom rozhodl výkonný výbor FAČR.

 

Vitoušek: Současný stav nás mrzí. Na jaro jsme byli dobře připravení

neděle, 15. března 2020, 20:04ČlánkyRozhovoryI. B třída
 

Ledenice - Příští víkend se mělo rozjet naplno fotbalové jaro i pro I. B třídu, ve které hraje TJ Slavoj Ledenice. A na začátku dubna měla hrát poprvé i ledenická mládež. Současná pandemie COVID-19 ale zastavila veškerý sport nejen v Česku a...

 

Benhák po hattricku: Nechytatelné dělo i krásný balon od dědy Kadlece

úterý, 10. března 2020, 22:07ČlánkyI. B třída
 

Ledenice – Sedmadvacetiletý František Benhák patřil k hlavním postavám při výhře ledenického Slavoje nad tím z Hrdějovic. Při výhře 4:2 vstřelil tři góly. A po utkání měl dost důvodů, aby poskytl s úsměvem rozhovor.

 
Reklama