Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ledenice v Břilicích ztratily body i Benháka. Poprvé hrál Kadlec

 
úterý, 1. října 2019, 08:03

Třikrát vedli fotbalisté TJ Slavoj Ledenice na hřišti v Břilicích, kde se utkali s B-týmem Jiskry Třeboň. Ani to jim ale nestačilo, aby získali body. Domácí záloha dokázala vždy odpovědět a navíc po vlastním gólu Slavoje stav otočila.

Ledenice konečně mohly využít služeb svého špílmachra Miroslava Kadlece, který se vrátil po zranění kolene. Pomoci týmu navíc přijel i zkušený Michal Bez. Jejich spolupráce ve středu hřiště byla znát a oproti předešlým zápasům odehrál Slavoj mnohem lepší duel.

„Herní projev byl daleko lepší než v předešlých zápasech, jenže ani to nám k bodům bohužel nepomohlo,“ smutnil po utkání trenér Stanislav Jindra. „Naše podzimní prokletí pokračuje, protože pro zranění nedohrál další hráč a to tentokrát Fanda Benhák. Je to opora týmu a jeho absence byla znát. Poranil si stehenní sval.“

„Kalich hořkosti jsme vypili až do dna v 82. minutě, kdy náš hráč při odkopu míče v našem pokutovém území trefil do zad dalšího našeho hráče, od kterého se míč odrazil do branky. Tímto gólem jsme prohráli 3:4. Doufám, že už jsme si smůly vybrali dost a v příštím zápase přivezeme body z Kardašky. Nezbývá nám nic jiného, než se do dalších zápasů semknout a bojovat,“ dodal Jindra.

O všechny branky Ledenic se postarali navrátilci. Kadlec dal první branku po nahrávce Beze, další dva góly dal sám Bez. „Jeho pomoc ale byla jen jednorázová. Byl bych rád, kdyby jel i příště, ale sám říkal, že to moc reálné není.“

TJ Jiskra Třeboň B – TJ Slavoj Ledenice 4:3 (1:2)

Branky: 22. Holý, 47. Čábela, 80. Pancíř, 82. vlastní Kadlec - 20. Kadlec, 34. a 75. Bez. Rozhodčí: Ambrožová – Saidl, Kořínek. ŽK: 1:2. Diváků: 50.

Třeboň B: Voborský – Bartl, Zvánovec (86. Bednář), Čábela, Veselý, Mranica (46. Rešl), Tůma, Kučera (80. Nehoda), Pancíř, Holý, Macho (75. Pfeifer).

Ledenice: J. Svoboda – Princl, Benhák (62. Štrosser), Fošum (80. Hinterhölz), Kubec – Čermák, Bez, Kadlec, Šrajer – Fencl, P. Svoboda (75. Havelka).

Napsal(a) Michal Heřman | Foto Zdeněk Vitoušek