Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. B třídy: Větřní otočilo skóre s Dřítní z 2:3 na 8:3! Strunkovice nadělily Dražejovu desítku

 
sobota, 12. října 2019, 20:49

Šestigólový zvrat ve druhém poločase předvedlo Větřní v domácím střetnutí proti Dřítni. Hosté po přestávce totálně odpadli. Netolice se střídajícím kanonýrem Jakubem Varyšem nezaváhalo u Lipna a stále drží na čele náskok šest bodů. Ve skupině B druhé Strunkovice uštědřily potupný dvouciferný debakl domácímu Dražejovu, který završil na deset dvěma góly veterán Michal Kuneš (46). Vedoucí duo skupiny C Mladá Vožice a Želeč, za kterou čtyřikrát skóroval Tomáš Kukučka, plně bodovalo a zvýšilo na čele náskok na své pronásledovatele. Sepekov se díky čtvrté výhře v řadě v Klukách probojoval již na čtvrté místo. První Suchdol nad Lužnicí ve skupině D splnil povinnost a porazil poslední Ledenice.

K. Újezd předal černého Petra Chvalšinám

Ve skupině A vyhrály Netolice v Loučovicích, po jednogólovém vedení v první půli přidaly další tři trefy ve druhé, aniž by obdržely gól, před druhý Sedlcem si udržují šestibodový náskok. Ten porazila o gól Boršov nad Vltavou, když rozdílovou gólovou trefu zaznamenal v 71. minutě Lukáš Koňarík. Třetí Dolní Dvořiště rezervě Trhových Svinů „bůra“. O dvě branky se postaral Patrik Hošek. Větřní otočilo nepříznivý poločasový stav 2:3, když ve druhé části utkání nasázelo svému soupeři z Dřítně šest gólů za sebou a vytvořilo dokonalý hokejový výsledek 8:3. Na docílených gólech domácích se nejvíce podíleli třikrát Petr Gutheis a dvakrát Patrik Kotlár. Větřní se ve vyrovnaném středu tabulky posunulo díky této výhře z osmé pozice na čtvrtou!

V zápase dvou posledních týmu tabulky přivezl Kamenný Újezd všechny body z Chvalšin. Všechny branky padaly v průběhu prvního poločasu a jednogólovou výhru zajistil již ve 29. minutě hostující kapitán mužstva Aleš Černý. V 85. minutě pak dostal hostující Martin Sládek druhou žlutou kartu a musel opustit trávník. Zlatá Koruna prohrávala v první půli s Hrdějovicemi o dva góly. Na konci počáteční půlhodinky hry korigoval stav zápasu proměněním penalty Vít Ohnsorg. Ve druhém poločasu se podařilo domácím utkání zremizovat gólem Lukáše Rapčana. Frymburk ztratil všechny body v domácím prostředí s rezervou Malše Roudné. Po bezbrankové první půli načali skóre utkání hosté gólem Stanislava Kubeše, po třech minutách bylo vyrovnáno díky trefě Romana Mertla. Pět minut před závěrem však hosté zaznamenali Matyášem Bartošem vítězný gól.

Osecké béčko schytalo doma pořádný příděl

Ve skupině B pořadí prvních tří mužstev v tabulce zůstává neměnné, neboť všechna své zápasy vyhrála. Čkyně jako jediná z mužstev I. B tříd neztratila ještě v průběhu soutěže ani bod. Vyhrála nejtěsnějším rozdílem nad Volyní, jediný gól zaznamenal již ve 25. minutě hry Marek Kuta. Strunkovice čepovaly „desítku“ u svého soupeře v Dražejově. Po dvoubrankovém vedení v první půli nemohl nikdo tušit, že se v té druhé zrodí takový debakl. Tři góly zaznamenal 46letý Michal Kuneš, po dvou přidali Petr Beneš Jakub Gažák a Roman Žurek ml. (jinak rozhodčí krajského přeboru). Střelské Hoštice zvítězily na hřišti Bělčic. Po vyhraném poločasu vsítily v tom druhém dva góly, na které domácí nenašli odpověď. Skóre zápasu neovlivnilo ani vyloučení hostujícího kapitána mužstva Pavla Rejška v 55. minutě a už vůbec nemohlo ani vyloučení domácího Ladislava Macha dvě minuty před závěrečným hvizdem rozhodčího.

Stachy porazily na svém trávníku Kestřany a opustily předposlední příčku tabulky. Dokonale využily převahy jednoho muže v poli, hostům byl totiž vyloučen v 62. minutě po druhé žluté kartě do druhé půle nastoupivší Karel Holec, a třemi góly rozhodly zápas. Dvakrát rozvlnil siť David Pek. Rezerva Oseka schytala ostudný osmigólový debakl před svými nepočetnými příznivci od prachatické rezervy. Za tu po dvou gólových trefách zaznamenali tři hráči a to Jiří Tesárek, Martin Janošťák a Radek Kunc. Hosté zůstali na čtvrtém místě výsledkové tabulky. Osek B zůstal poslední a ztrácí na své sousedy nad sebou dva body. Sedlice porazila v pohodě Husinec. Cehnice plně bodovaly s Vacovem a po pět kolech slavily vítězství.

Šest gólů Karla Kubíčka z Březnice s Mirovicemi

Ve skupině C si pozici lídra udržela Mladá Vožice, když na domácím trávníku bezpečně porazila Větrovy, na čtyřech vstřelených gólech mužstva se dvěma podílel kanonýr Tomáš Kukla. Druhá Želeč neměla slitování s posledním na jeho trávníku a Řepče-Opařany vysoko porazila. Na osmi gólech v síti Tomáše Mansfelda se podílel čtyřmi Tomáš Kukačka, o další čtyři se spravedlivě rozdělili David Pavličko a František Kukla. Sepekov se čtvrtou výhrou v řadě na hřišti v Klukách vyšvihl již na čtvrté místo v tabulce. Dvougólový náskok hostů korigoval deset minut před závěrem Vít Lid. Hradiště výrazně porazilo Chyšky, po poločasovém vedení o gól hosté v 58. minutě skóre exmilevským Janem Šimákem srovnali, avšak čtyřgólová smršť v rozmezí osmi minut domácím zajistila jasné vítězství. Na tom se podíleli třemi trefami oba hradišťští šutéři Marek Valach a Libor Pichlík.

Chotoviny porazily mladou milevskou rezervu 3:0. Dvanáct gólů viděli diváci v Březnici v zápasu z Mirovicemi. Domácí vyhráli poločas o dva góly, v tom druhém přidali dalších pět a zrodil se v tomto kole další hokejový výsledek 9:3. Šest gólů domácích zaznamenal Karel Kubíček ml., z tohoto synova počinu se asi nejvíce radoval jeho otec, který byl vedoucím domácího mužstva. Po dvou trefách pak zaznamenali ještě domácí Petr Dvořák a hostující 20letý kapitán mužstva Karel Mařík. Předposlední Božetice remizovaly na domácím trávníku s Planou nad Lužnicí, když bod zachraňoval v 83. minutě jejich nejlepší střelec Jakub Csanda, také autor úvodního gólu utkání. Na poslední mužstvo Řepče-Opařan mají Božetičtí tříbodový náskok.

Lomnice už bez trenéra Rybáka plichtila se Slavonicemi

Ve skupině D povinná výhra vedoucího mužstva tabulky ze Suchdola nad Lužnicí s posledními Ledenicemi ho ponechala na původní pozici. Dva góly vsítil Ondřej Černoch. Nová Bystřice si výhrou nad druhou Kardašovou Řečicí vybojovala její pozici v tabulce s dvoubodovou ztrátou na její čelo. Studená vítězstvím nad nováčkem z Neplachova, jejíž tři góly zaznamenal Libor Dvořák, je třetí díky lepšímu rozdílu ve skóre před Kardašovou Řečicí. České Velenice plně zabodovaly v Třeběticích a všechny góly padly v první půlhodině zápasu. Na dvoubrankové vedení hostů odpověděl svou gólovou trefou pouze David Kelbler. Ve druhé půli již góly nepadaly a utkání skončilo výhrou hostí.

Mladé získalo velmi potřebné body na domácím trávníku s třeboňskou rezervou, po jednogólovém vedení v první půli zvýšil náskok domácího týmu Tomáš Kočvara a výhru pečetil v 74. minutě střídající David Vrzal. Buk prohrál v domácím prostředí s Dolním Bukovskem. To se díky dvěma vítězstvím po sobě posouvá ze spodních vod tabulky do jejího středu. Dva góly hostů vsítil Lukáš Chochole. Lomnice nad Lužnicí, kde v týdnu skončil na postu trenéra Michal Rybák, ztratila v zápase dva body se Slavonicemi, když vyrovnávací gól hostů zaznamenal v první minutě nastaveného druhého poločasu Milan Trávníček.

 
 

VÝSLEDKY 10. KOLA I. B TŘÍDY


SKUPINA A

TJ Sokol Chvalšiny – TJ Sokol Kamenný Újezd  1:2 (1:2)
Branky: 27. Holas – 6. Petkov, 29. Černý.
Rozhodčí: Schwarz – Ovčáček, Petroušek. DFA: Bicek. ŽK: 3:4 (Zb. Ginzel ml., Sluka, Cába – Sládek 2, Kotalík, Valenta). ČK: 0:1 (85. Sládek). Diváků: 200.

SK Větřní – TJ Dříteň  8:3 (2:3)
Branky: 4., 36. a 65. Gutheis, 52. a 70. Kotlár, 67. Rud. Weinhard, 74. Jiří Dvořák, 89. Sukdolák – 14. Strapáč, 42. Jos. Moudrý, 44. Klimeš.

Rozhodčí: Syrovátka – Zabilka, Schönkypl. ŽK: 1:3 (Sukdolák – T. Kovařík, Hromada, Picka). Diváků: 50.

Vltavan Loučovice – 1.FC Netolice  0:4 (0:1)
Branky: 11. Volf, 58. Andres, 71. Meindl, 87. Varyš.
Rozhodčí: Picka – Rous, Lach. DFA: Pípal. ŽK: 0:3 (Pivoňka, Janda, Šulc). Diváků: 50.

SK Zlatá Koruna – TJ Slavoj Hrdějovice  2:2 (1:2)
Branky: 28. (pen.) Ohnsorg, 58. Rapčan – 10. Havel, 14. Hrdlička ml.
Rozhodčí: Ovčáček – Schwarz, Marek. ŽK: 2:3 (Sláma, Kališ – Boček, Havel, Kándl). Diváků: 70.

FK Dolní Dvořiště – TJ Spartak Trhové Sviny B  5:1 (5:0)
Branky: 31. a 39. Hošek, 8. Krenauer, 12. Tesař, 26. Kubík – 87. Tůma.
Rozhodčí: Devera – Saidl, Pícha. Bez karet. Diváků: 80.

FC Šumava Frymburk – TJ Malše Roudné B  1:2 (0:0)
Branky: 75. Roman Mertl – 72. Kubeš, 85. Bartoš.
Rozhodčí: Zabilka – Syrovátka, Večerník. DFA: Bicek. ŽK: 4:3 (Budík, Milan Račák, Antl, Flöring – Jiránek, Boh. Vogl, Jiří Hošna). Diváků: 90.

SK Sedlec – FK Boršov nad Vltavou  2:1 (0:1)
Branky: 69. (pen.) Koch, 71. Koňarík – 33. Pokorný.
Rozhodčí: Pánek – Studený, Trněný. ŽK: 2:1 (Martin Pešek, Špán – Křemen). Diváků: 50.


SKUPINA B

Sokol Stachy – FK IPD service Kestřany  5:2 (2:1)
Branky: 38. a 75. Pek, 30. Hovorka, 79. Pešl, 90. Kluibr – 40. Lebeda, 66. (pen.) Markvart.
Rozhodčí: Bezpalec – Datsenko, Kraml (N). DFA: Albrecht. ŽK: 2:3 (Hovorka, Foltýn – Holec 2, Veselý). ČK: 0:1 (62. Holec). Diváků: 50.

TJ Sokol Bělčice – TJ Sokol Střelské Hoštice  1:4 (1:2)
Branky: 24. Houda – 10. Hrkel (vlastní), 34. (pen.) Šefčík, 51. Rejšek, 65. Červený.
Rozhodčí: M. Mráz – Petričák, Hornát. ŽK: 2:7 (Cibulka, Ráž – Rejšek 2, Lacko, Dohonyi, Lemberger, Kokrda, Šefčík). ČK: 2:0 (88. Lad. Mach – 75. Rejšek). Diváků: 80.

TJ Osek B – FK Tatran Prachatice B  0:8 (0:5)
Branky: 7. a 88. Tesárek, 26. a 30. Janošťák, 31. a 32. Kunc, 62. Jan Hrbek ml., 90. Tesař.
Rozhodčí: Řehoř – Rothschedl, Ficko. ŽK: 1:1 (Kafka – Šabršula). Diváků: 35.

TJ Sokol Sedlice – TJ Slavoj Husinec  4:1 (2:0)
Branky: 1. Petráš, 11. Ťápal (vlastní), 72. Švátora, 81. Mikeš – 80. Luk. Novotný.
Rozhodčí: Landík – Trkovský, Rynda. ŽK: 1:1 (Koutenský – Kneifl). Diváků: 70.

TJ Dražejov – TJ Blaník Strunkovice nad Blanicí  0:10 (0:2)
Branky: 29., 86. a 89. Kuneš, 47. a 82. Petr Beneš, 59. a 60. Jakub Gažík, 75. a 78. Roman Žurek ml., 35. Jan Žurek.
Rozhodčí: Hučík – Jarolím, Talíř. DFA: Štuk. ŽK: 5:1 (Šíma, Drnek, Janus, Holfeld, Řezníček – Petr Beneš). Diváků: 70.

Sokol Cehnice – SK Vacov  3:0 (1:0)
Branky: 20. Vaněk, 46. Mára, 57. Krejsa.
Rozhodčí: Kovařík – Švec, Iral. ŽK: 3:0 (Chvosta, Prokeš, Nedvěd). Diváků: 30.

SK Čkyně – SK Slavoj Volyně  1:0 (1:0)
Branky: 25. Kuta.
Rozhodčí: Landík – Petričák, Trněný. DFA: Albrecht. ŽK: 0:3 (Malina, Dlouhý, Hájek). Diváků: 100.


SKUPINA C

TJ Sokol Mladá Vožice – SK KAVAS Větrovy  4:0 (0:0)
Branky: 48. a 68. T. Kukla, 71. Pešek, 79. Písařík.
Rozhodčí: Šíma – Smetana, Váňa. ŽK: 4:3 (T. Kukla, Struska, Pešek, Štěpán Kukla – Jar. Klejna, Pfeifer, Jan Sedláček). Diváků: 90.

1.FC Boston Kluky – TJ Sokol Sepekov  1:2 (0:1)
Branky: 80. Vít Lid – 4. Alexa, 49. Staněk.
Rozhodčí: R. Novák – Votava, Mir. Pečenka. ŽK: 1:3 (Goč – Tupý, Voj. Doubek, Baloun). Diváků: 60.

FK Řepeč-Opařany – TJ Sokol Želeč  1:8 (0:6)
Branky: 78. Mich. Koktan – 7., 14., 24. a 42. Kukučka, 17. a 38. Pavličko, 66. a 77. Fr. Kukla.
Rozhodčí: Hladík – Makovička st., Třešňák. ŽK: 1:0 (Jan Štecher). Diváků: 65.

TJ Božetice – TJ Sokol Planá nad Lužnicí  2:2 (1:0)
Branky: 39. a 83. Jakub Csanda – 60. Pospíchal, 62. Šmídmajer.
Rozhodčí: Vejčík – Toucha, Třeštík. Bez karet. Diváků: 100.

TJ Hradiště – FC Chyšky  6:2 (2:1)
Branky: 30., 31. a 79. Marek Valach, 72., 75. a 80. Lib. Pichlík – 33. Václav Kosík, 58. Jan Šimák.
Rozhodčí: R. Šťastný – Makovička st., Tanáč. DFA: Petr Tupý. ŽK: 4:1 (Petr Valach, Lib. Pichlík, Suk, Chassard – Václav Kosík). Diváků: 60.

TJ Sokol Chotoviny – FC ZVVZ Milevsko B  3:0 (2:0)
Branky: 13. Bondarev, 22. Jan Turek, 61. Pavlíček.
Rozhodčí: Ondra – Juráň, Fiala. ŽK: 2:1 (Pavlíček, Cetlovský – Květ). Diváků: 80.

TJ Březnice – SK Mirovice  9:3 (4:2)
Branky: 21., 26., 55., 69., 87. a 89. Karel Kubíček ml., 42. a 60. Petr Dvořák, 13. Antl – 34. a 63. Mařík, 19. Sláma.
Rozhodčí: Pícha – Ct. Novotný, Pípal. ŽK: 1:3 (Hanzlík – Vodňanský, Vondrák, Sláma). Diváků: 60.


SKUPINA D

AC Buk – TJ Dolní Bukovsko  1:3 (1:1)
Branky: 3. Opička – 26. a 69. Chochol, 77. (pen.) Josef Cihla.
Rozhodčí: Křížovský – Černý, Janák. ŽK: 4:3 (Březina, Moravec, Kučera, Kocourek – Kadlec, Zahradník, Podhradský). Diváků: 80.

FK Studená – TJ Sokol Neplachov  4:1 (2:0)
Branky: 6., 20. a 64. Lib. Dvořák, 56. Makovička – 51. Hindy.
Rozhodčí: Ambrožová – Klimeš, Zd. Havlík. ŽK: 2:1 (Péč, Brunner – Štěcha). Diváků: 150.

Sokol Suchdol nad Lužnicí – TJ Slavoj Ledenice  3:0 (2:0)
Branky: 11. a 38. Černoch, 64. Dan. Trmal.
Rozhodčí: Crkva – Kořínek, Koudelka. ŽK: 0:1 (Benhák). Diváků: 95.

TJ Jiskra Nová Bystřice – FK Kardašova Řečice 1922  4:3 (3:1)
Branky: 6. Frühauf, 14. Kapias, 45. Schramhauser, 58. Havel – 24. Bačák, 48. Valek, 75. Slavík.
Rozhodčí: Svoboda – Blažek, Janák. DFA: Mir. Tupý. ŽK: 2:2 (Feytl, Celý – Madar, Kvasnička). Diváků: 70.

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí – TJ Sokol Slavonice  1:1 (1:0)
Branky: 29. Kabele – 90+1. Trávníček.
Rozhodčí: Černý – Křížovský, Hanes. ŽK: 5:3 (Rakušan 2, Čáp, Trachta, Řehoř – Voj. Balík, Bártů, Milan Balík). ČK: 1:1 (25. Rakušan – 42. Pospíchal). Diváků: 60.

SK Mladé – TJ Jiskra Třeboň B  4:1 (2:1)
Branky: 8. Červený, 18. Vítek, 68. Kočvara, 74. Vrzal – 7. Ond. Michal.
Rozhodčí: Křížek – Svora, Mareš. ŽK: 0:1 (Kopecký). Diváků: 69.

FK Sokol Třebětice – TJ Lokomotiva České Velenice  1:2 (1:2)
Branky: 29. David Kelbler – 3. Mich. Banašík, 24. Kopecký.
Rozhodčí: Ryneš – Krejník, Janák. ŽK: 4:1 (Černý, Havlík, Petr Kelbler, Voj. Novák – Robin Banašík). Diváků: 67.


Napsal(a) Jan Šerhant | Foto Petr Vlasák