Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FNL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Pohárový postup Táborska přes Soběslav nebyl vůbec snadný

sobota, 15. srpna 2020, 22:06ČlánkyFNLDivize A
 

Soběslav - První kolo MOL Cupu proti sobě svedlo kluby, které od sebe dělí dvacet kilometrů: divizní Spartak Soběslav a znovu druholigový FC MAS Táborsko. Utkání sice skončilo výhrou favorita 4:1, ale postup pro něho nebyl vůbec snadný. Pomohl si...

 

Táborsko posílil útočník Majka. Přišel z anglického Brentfordu

čtvrtek, 13. srpna 2020, 18:38ČlánkyFNL
 

Tábor – Zajímavou posilu do ofenzivy získalo FC MAS Táborsko: vedení klubu podepsalo dvouletou smlouvu s dvacetiletým útočníkem Matějem Majkou, který naposledy působil v druholigovém anglickém celku Brentford FC.

 

Táborsko uzavřelo přípravu výhrou s rezervou Dynama. V pátek zajíždí k poháru do Soběslavi

středa, 12. srpna 2020, 17:54ČlánkyFNL
 

Tábor – Poslední přípravné utkání prvního mužstva FC MAS Táborsko skončilo doma na Kvapilce výhrou 5:1 nad divizním celkem SK Dynamo České Budějovice B.

 

S Bohemians 1905 přišla dvoubranková prohra

čtvrtek, 6. srpna 2020, 21:04ČlánkyFNL
 

Praha - Na hřišti Loko Vršovice prohrál A tým FC MAS Táborsko s prvoligovými klokany 0:2.

 

Táborsko prohrálo se Spartou vysoko 0:5

neděle, 2. srpna 2020, 16:56ČlánkyFNL
 

Praha – Sobotní strahovské přípravné utkání se železnou Spartou ukázalo ofenzivní sílu Letenských, kteří Táborsku nasázeli pět branek.

 

Ve druhé přípravě porazilo Táborsko Znojmo 4:1

čtvrtek, 30. července 2020, 15:22ČlánkyFNL
 

Tábor – Velmi slušná návštěva diváků na stadionu Kvapilova viděla ve středu vítězství A týmu FC MAS Táborsko nad 1. SC Znojmo 4:1. Až do 66. minuty byl stav vyrovnaný, domácí však v závěrečné pětadvacetiminutovce nasázeli tři góly a zvítězili...

 

V pořadu Vařte s Majklem Stephano de Almeida griloval picanhu

sobota, 25. července 2020, 11:54ČlánkyFNL
 

Tábor – Od února 2019 působí brazilský fotbalista a rodák ze São Paula v týmu FC MAS Táborsko. 26letý Stephano Alves de Almeida zamířil na jih Čech po štacích ve druhé a třetí portugalské lize.

 

Na úvod letní přípravy přišla remíza s Duklou B

pondělí, 20. července 2020, 22:05ČlánkyFNL
 

Tábor – Největším pozitivem prvního letního přípravného utkání mezi FC MAS Táborsko a Duklou B bylo šest vstřelených branek. Kvalitou ale zápas příliš nenadchl.

 

FC MAS Táborsko zahájil přípravu a čeká na přílet dvou posil z Francie

čtvrtek, 16. července 2020, 21:29ČlánkyFNL
 

Táborsko – Dvaadvacet borců přivítal trenér FC MAS Táborsko Miloslav Brožek na začátku letní přípravy, která směřuje opět ke startu ve druhé nejvyšší fotbalové soutěži. Tam se Táborsko po roční pauze vrací.

 

Táborsko posiluje na druhou ligu vozový park

středa, 17. června 2020, 13:12ČlánkyFNL
 

Táborsko – Fotbalisté Táborska převzali v minulých dnech další automobilový klenot od svého partnera CB Auto. Vzhledem k perfektní spolupráci, která mezi FC MAS Táborsko a CB Auto funguje více než rok, dostal fotbalový klub čtvrtý „kousek“ do...

 
Reklama
Reklama