Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FNL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Táborsko počtvrté v řadě prohrálo

čtvrtek, 3. prosince 2020, 17:33ČlánkyFNL
 

Jihlava – Ani na Vysočině s Jihlavou A tým FC MAS Táborsko v dalším mistrovském utkání FNL neuspěl. Domácí tým vyhrál 2:1 a Táborsko utrpělo čtvrtou porážku v řadě.

 

Miloslav Brožek: Líšeň má zkušené mužstvo, ale záležet bude na tom, jak budeme hrát my

pátek, 27. listopadu 2020, 12:50ČlánkyFNL
 

Táborsko – Poslední listopadovou sobotu od 13.30 hodin opět bez diváků hostí FC MAS Táborsko ve Fortuna: Národní lize SK Líšeň. Tomuto brněnskému celku se daří a v tabulce je na 3. místě a má 18 bodů. Táborsko po dvou prohrách potřebuje zabrat a...

 

Třinec porazil Táborsko dvěma góly v závěru zápasu

čtvrtek, 26. listopadu 2020, 11:03ČlánkyFNL
 

Třinec – A tým Táborska podruhé za sebou ve FNL prohrál. Tentokráte odevzdal body po tuhém boji na stadionu Rudolfa Labaje v Třinci. Dvakrát inkasoval až v samotném závěru utkání, což je pro hosty škoda. Každý bod do tabulky se počítá. Třinečtí...

 

Táborsku vzal aspoň bod gól v nastavení

neděle, 22. listopadu 2020, 10:41ČlánkyFNL
 

Táborsko - Krutost fotbalu poznal v sobotu A tým FC MAS Táborsko v dalším utkání Fortuna: Národní ligy. Doma inkasoval od Varnsdorfu v nastavení po 90. minutě druhý gól a přišel o všechny body.

 

Brankář Táborska Matej Slávik: Nuly na mém kontě jsou výsledkem práce celého týmu

pátek, 20. listopadu 2020, 10:29ČlánkyFNL
 

Táborsko – 26letý slovenský gólman Matej Slávik patří k posilám FC MAS Táborsko, které přišly k Jordánu letos v létě. Následující obsáhlý rozhovor Mateje blíže představí a reaguje i na aktuální události.

 

Kombinovaný a velmi mladý tým Táborska podlehl Dynamu 0:2

sobota, 14. listopadu 2020, 09:35ČlánkyFNL
 

České Budějovice – V době reprezentační pauzy sehráli SK Dynamo České Budějovice a FC MAS Táborsko přípravný zápas.

 

Táborsko získalo druhou výhru venku, uspělo na Strahově proti Vyšehradu

čtvrtek, 12. listopadu 2020, 15:14ČlánkyFNL
 

Praha – Zdá se, že koronavirová pauza A týmu FC MAS Táborsko prospěla k nabrání sil. Po znovuotevření soutěže si mužstvo přivezlo druhou mistrovskou venkovní výhru, tentokráte z dohrávky v Praze na Strahově proti Slavoji Vyšehrad. Jihočeši...

 

Kondiční trenér Táborska Petr Hejný: Líbí se mi, kam chce klub směřovat a jaké jsou pro něj priority

úterý, 10. listopadu 2020, 17:22ČlánkyFNL
 

Táborsko – Od léta je kondičním trenérem A týmu a potažmo celého klubu FC MAS Táborsko Petr Hejný, který na jih Čech přišel z Liberce. Následující rozhovor si klade za cíl blíže představit zajímavou osobnost realizačního týmu FCT.

 
Reklama