Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko posiluje na druhou ligu vozový park

 
středa, 17. června 2020, 13:12

Táborsko – Fotbalisté Táborska převzali v minulých dnech další automobilový klenot od svého partnera CB Auto. Vzhledem k perfektní spolupráci, která mezi FC MAS Táborsko a CB Auto funguje více než rok, dostal fotbalový klub čtvrtý „kousek“ do klubového vozového parku.

Tentokrát se ke třem osobním automobilům, které už klub využívá, přidal devítimístný Volkswagen Transporter. Bude sloužit k dopravě hráčů bydlících v Praze na tréninky a utkání.

Předání se uskutečnilo za přítomnosti ředitele CB Auto Františka Fišera, který dostal od klubu darem dres se svým jménem. „Už mám ve své kanceláři modrý dres Táborska a nyní jsem dostal červeno-černý. Jsem velký příznivec sportu a Táborsko je pro nás ideální partner pro propagaci naší značky do sportovního odvětví. Spolupráce s lidmi z klubu je skvělá.“

Také ředitel FC MAS Táborsko Josef Holub si toto partnerství pochvaluje. „Je to pro nás obrovská pomoc, protože hráči z Prahy nemusí jezdit každý svým autem. S CB Auto máme vynikající spolupráci, vycházejí nám maximálně vstříc. S panem Fišerem jsme se dohodli, že značku CB Auto do našeho klubu ještě více zapojíme a již nyní připravujeme další projekty,“ dodal ředitel klubu.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FC MAS Táborsko