Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FNL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Táborsko vyválčilo první bod, veze si ho z Hané

sobota, 26. září 2020, 23:41ČlánkyFNL
 

Prostějov – A tým FC MAS Táborsko si ve II. lize připsal první bod. Vybojoval ho na půdě Prostějova, kde se zápas dohrával v 18 hráčích. Rozhodčí totiž ukázal celkem 4 červené karty (2:2).

 

Táborsko jede v sobotu do Prostějova

pátek, 25. září 2020, 11:36ČlánkyFNL
 

Tábor – Na střední Moravu do úrodné Hané odjede v sobotu A tým FC MAS Táborsko k dalšímu druholigovému duelu. Od 16.30 hod. se Jihočeši utkají s 1. SK Prostějov. Prostějovské mužstvo má zatím na kontě dvě remízy (mj. s Duklou venku) a tudíž dva...

 

Mladíci Matěj Brabec a Marek Icha: Je pro nás čest být členy A-týmu

úterý, 22. září 2020, 16:28ČlánkyFNL
 

Táborsko - Na nedělní prohře A týmu FC MAS Táborsko s Ústím nad Labem se dá najít jedno obrovské pozitivum. V základní sestavě nastoupili dva mladíci, odchovanci klubu: 19letý Matěj Brabec a 18letý Marek Icha.

 

Táborsko zradila koncovka, a proto podlehlo doma Ústí

pondělí, 21. září 2020, 09:33ČlánkyFNL
 

Tábor – Na kdyby se nehraje…ale kdyby hráči Táborska (Kučera, Tolno nebo dvakrát Plachý) proměnili v druholigovém mistrovském utkání proti Ústí nad Labem svoje šance, mohli domácí pomýšlet na bod i více. Místo toho se tři body stěhují na sever...

 

V novém areálu Soukeník hrály staré gardy

čtvrtek, 17. září 2020, 19:01ČlánkyFNL
 

Sezimovo Ústí – Sobotní slavnost spojená s otevřením sportovního hřiště na Soukeníku přinesla také líté boje. Od 17 hodin byl naplánovaný výkop zápasu starých gard (legend) sezimoústeckého fotbalu nad 50 let a hned po nich si zahráli fotbalisté...

 

Slavnostní otevření sportovního areálu Soukeník

pondělí, 14. září 2020, 20:09ČlánkyMládežFNL
 

Sezimovo Ústí – Za účasti europoslankyně Radky Maxové, senátora Jaroslava Větrovského, náměstka hejtmanky Pavla Hrocha, starosty Sezimova Ústí Martina Doležala, místostarostky Sezimova Ústí Ludmily Svatkové, předsedy Jihočeského krajského...

 

Devět statečných prohře v Chrudimi nezabránilo

neděle, 30. srpna 2020, 13:51ČlánkyFNL
 

Chrudim – Na druhé mistrovské a první venkovní utkání ve FNL bude chtít FC MAS Táborsko rychle zapomenout a jít dál. Utkání v Chrudimi totiž dohrával v devíti lidech po dvojím vyloučení.

 

Petr Plachý: Pokud nevystřelíš, budeš tři zápasy sedět, řekl mi trenér

čtvrtek, 27. srpna 2020, 20:55ČlánkyFNL
 

Táborsko – Dvaadvacetiletý záložník Petr Plachý je novou posilou FC MAS Táborsko. V prvním mistrovském druholigovém utkání proti Viktorii Žižkov (1:3) nastoupil v základní sestavě a vstřelil jediný gól domácích.

 

Žižkov potvrdil roli favorita a veze si z Tábora vítězství

pondělí, 24. srpna 2020, 09:54ČlánkyFNL
 

Tábor – Los úvodního kola Fortuna Národní ligy přisoudil pro vracejícího se nováčka FC MAS Táborsko těžkého soupeře: Viktorku Žižkov.

 

Táborsko čeká po návratu specifickou sezonu a chce se udržet

úterý, 18. srpna 2020, 11:44ČlánkyFNL
 

Táborsko - A-tým FC MAS Táborsko se po roční pauze v ČFL vrátil do druhé ligy. Cíle jsou zcela jasné, stabilizovat kádr a udržet se v soutěži i pro další sezony.

 
Reklama
Reklama