Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V pořadu Vařte s Majklem Stephano de Almeida griloval picanhu

 
sobota, 25. července 2020, 11:54

Tábor – Od února 2019 působí brazilský fotbalista a rodák ze São Paula v týmu FC MAS Táborsko. 26letý Stephano Alves de Almeida zamířil na jih Čech po štacích ve druhé a třetí portugalské lize.

Stephano dokáže zahrát jak na kraji obrany, tak zálohy. Vytříbenou techniku ještě podtrhuje fakt, že dokonale umí levou i pravou nohou.

V době koronavirové přestávky zavítal do internetového pořadu o grilování Vařte s Majklem, kde ukázal, jak grilovat maso picanhu (čtěte pikaňu). „Jeho zkušenost s picanhou je nesmírně cenná a jeho tip, jak ji upéct tak, aby chutnala jako v Brazílii, pomůže všem, kteří by rádi vyzkoušeli grilování doma,“ zmínil o něm Majkle.

Jihočeský fotbal se kuchaře zeptal, proč si vybral zrovna míčového kouzelníka z Brazílie. „Předtím, když jsem cestoval do zemí, jako je Mexiko, uvědomil jsem si, jak těžké to musí být pro Brazilce žít v České republice. A tak jsme ho pozvali a stal se pro nás členem rodiny,“ odpověděl nám Majkle, původem Kanaďan.

Video o Stephanovi se natáčelo i na táborském stadionu v Kvapilově ulici. „Všechny moje videa natáčí Vojta Kosobud,“ dodal Majkle, kdo je autorem vydařených záběrů.

Takže pokud rádi grilujete, tady máte Stephanův recept.

Napsal(a) Michal Průcha | Foto youtube
 


 
Reklama