Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko prohrálo se Spartou vysoko 0:5

 
neděle, 2. srpna 2020, 16:56

Praha – Sobotní strahovské přípravné utkání se železnou Spartou ukázalo ofenzivní sílu Letenských, kteří Táborsku nasázeli pět branek.

Výsledek je ale trochu zkreslený, protože ani Táborsko nebylo bez šancí. Bohužel se Jihočeši dopouštěli v duelu trestuhodných chyb, které prvoligista neměl potíže využít.

V týmu Táborska už se nenachází útočník Pavel Vandas, který přestoupil do Vyšehradu. Další útočník a novopečený otec Musiol dostal rodinné volno.

Hodnocení trenéra FCT Miloslava Brožka: „Na zápas jsme se těšili, ale nehodnotí se mi jednoduše. Soupeři jsme první tři branky v podstatě darovali, byly to branky zadarmo. Udělali jsme obrovské chyby, které soupeř potrestal. Na této úrovni se zkrátka takové chyby dělat nesmějí. Výsledek pro nás mohl být příznivější, protože i naše mužstvo mělo šance, tak tři, čtyři. Nejsme tak naivní, abychom si mysleli, že budeme více na míči, ale jak jsem řekl, dostávali jsme moc jednoduché góly. Tím, jaký je konečný výsledek, jsme devalvovali naši práci v poli, která nebyla špatná. V naší hře jsem našel i pozitiva, ale chování v šestnáctce a před šestnáctkou – tam máme problémy. Ale těší mě, že jsme občas dokázali Spartě i zatopit. Hráli jsme přitom bez klasického hrotového útočníka. Ve čtvrtek nás čeká utkání s áčkem Bohemians Praha v Praze a v sobotu na Dynamu v Českých Budějovicích. Jen tak mimochodem. Udělal jsem si statistiku, z níž plyne, že se v Táborsku za poslední rok vystřídalo v 50 zápasech 83 hráčů."

AC Sparta Praha – FC MAS Táborsko 5:0 (4:0)

Branky: 4. a 24. Polidar, 23. Krejčí, 35. Karabec, 55. Juliš.

Sparta v 1. poločase: Heča – Plechatý, Štetina, Lischka – Vindheim, Krejčí, Dočkal, Karabec, Polidar – Tetteh, Hložek.
2. poločas: Holec – Vitík, Krajinský, Hanousek – Šilhart, Lukavský, Trávník, Fortelný, Plavšić – Juliš, Kozák.

FCT: Slávik – Kadlec (60. Dybala), Navrátil, Penc (75. Brabec), Janošík – Plachý (60. Vozihnoj), Schramhauser (70. Větrovský), Kučera (88. Diarra), Boula (75. Petr), Tolno (60. Hadrava) – Majka (60. Šplíchal).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Karolína Kabíčková
 


 
Reklama