Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Na úvod letní přípravy přišla remíza s Duklou B

 
pondělí, 20. července 2020, 22:05

Tábor – Největším pozitivem prvního letního přípravného utkání mezi FC MAS Táborsko a Duklou B bylo šest vstřelených branek. Kvalitou ale zápas příliš nenadchl.

Ve středu 22. 7. od 18.00 sehraje A tým Táborska další duel v Soběslavi s tamním divizním FK Spartak.

Hodnocení trenéra FCT Miloslava Brožka: „V prvním poločase jsme měli několik zajímavých situací v útoku, mohli jsme vstřelit více branek a zápas rozhodnout. Góly od Dukly jsme dostávali zadarmo, máme nedostatky v defenzivě, víme o tom a řešíme to. Druhý poločas jsme soupeře opticky tlačili, ale výkon neměl z naší strany moc velkou kvalitu. Hráli jsme pomalu, měli jsme spoustu ztrát míčů. Zápas pro nás měl spíše tréninkovou hodnotu. Ve druhém poločase nastoupil testovaný portugalský hráč Machado, který hrál druhou portugalskou ligu, ale už je pryč. Jeho stav připravenosti nebyl takový, aby nám dokázal pomoci.“

FC MAS Táborsko – Dukla Praha B 3:3 (2:2)

Branky: 5. a 40. Musiol, 55. Janošík - 6. Kubeš, 36. Houha, 62. Hrubeš.

Sestava Táborska: Cízler – Almeida, Brabec (46. Navrátil), Dybala (46. Penc), Janošík – Majka (46. Větrovský), Boula (46. Petr), Kučera (46. Schramhauser), Tolno (46. Icha) – Vandas (46. Provazník, 53. Machado), Musiol.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Daniel Pekař