Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FNL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Forma Táborska stoupá, porazilo silný Žižkov

neděle, 19. února 2017, 15:56FNL
 

Vyšehradská umělka „byla svědkem“ dalšího přípravného utkání A týmu FC MAS Táborsko proti žižkovské Viktorii. V sobotu tam Jihočeši vyhráli 1:0. Jedinou branku vstřelil ve druhém poločase Javorek střelou zpoza vápna. Tu pohledně uklidil za tyč.

 

V předposledním testu se Dynamo nadřelo. S třetiligovou Chrudimí remizovalo 1:1

sobota, 18. února 2017, 15:14FNLAktuálně
 

Pouze remízu s MFK Chrudim uhráli na Složišti fotbalisté SK Dynamo České Budějovice. Po poločase prohrávali a zlepšili se až po přestávce. V poslední přípravě před jarními odvetami přivítají Jihočeši doma Vlašim.

 

Ivan Cíferský: Návrat na Slovensko beru jako novou výzvu

úterý, 14. února 2017, 14:15RozhovoryFNL
 

Obránce Ivan Cíferský (28) opustil v zimní přestávce FC MAS Táborsko a vrátil se zpět na Slovensko. Kluby se společně dohodly na přestupu a Ivan dohraje tuto sezonu v FC Spartak Trnava.

 

Adnan Džafić: Přechod z umělky na trávu je jako jiný sport

pondělí, 13. února 2017, 09:10FNL
 

Téměř pět let obléká dres FC MAS Táborsko bosenský ofenzivní záložník Adnan Džafić (nar. 1990). Na jih Čech přestoupil v létě 2012 z Čáslavi. Pokud z klubu odejde do Písku Aleš Kočí, stane se pohyblivý a střelecky nebezpečný křídelník služebně...

 

Táborsko po dobrém výkonu prohrálo s Boleslaví o dvě branky

neděle, 12. února 2017, 09:37FNL
 

FC MAS Táborsko v sobotu velmi dobře zvládl přípravný zápas s prvoligovou Mladou Boleslavi, která si ji ho pozvala jako posledního soupeře před startem ePojisteni.cz ligy.

 

Teplice si proti Dynamu zastřílely a vyhrály 5:0

sobota, 11. února 2017, 18:06FNLAktuálně
 

Další příprava fotbalistům SK Dynamo České Budějovice vůbec nevyšla. V Teplicích prohráli Jihočeši o pět branek.

 

Trenér Nádvorník doufá, že Boleslav odhalí chyby ve hře

pátek, 10. února 2017, 12:56FNL
 

Nejtěžší soupeř zimní přípravy čeká v sobotu 11. února od 14 hodin na A tým FC MAS Táborsko. Střetne se na hřišti s přírodní trávou v areálu mladoboleslavského Městského stadionu s domácím týmem, který je pátým celkem elitní ePojisteni.cz ligy....

 

Táborsko neudrželo vedení a prohrálo s Vlašimí o gól

neděle, 5. února 2017, 16:31FNL
 

První tým FC MAS Táborsko prohrál v sobotu za téměř jarního počasí na umělé trávě ve Vlašimi v areálu Na Lukách v přípravném utkání s domácím celkem 2:1. V zápase jihočeský tým podal zejména v první půli velmi sympatický, srdnatý výkon, kdy na...

 

Áčko Dynama remizovalo se Žižkovem 1:1. Juniorka prohrála 0:3

sobota, 4. února 2017, 16:05FNLAktuálně
 

Příprava SK Dynamo České Budějovice na jarní odvety Fortuna národní ligy pokračovala zápasem s Viktorií Žižkov. Za týden se Jihočeši utkají s ligovými Teplicemi.

 

Daniel Souček z Táborska je v reprezentaci U19

čtvrtek, 2. února 2017, 10:50FNL
 

Obounohý krajní záložník či obránce Daniel Souček, který aktuálně figuruje v kádru druholigového FC MAS Táborsko, byl povolán trenérem Janem Suchopárkem na reprezentační soustředění národního týmu U19. To se uskuteční od 4. do 10. února v...

 
Reklama
Reklama