Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Trenér Nádvorník doufá, že Boleslav odhalí chyby ve hře

 
pátek, 10. února 2017, 12:56

Nejtěžší soupeř zimní přípravy čeká v sobotu 11. února od 14 hodin na A tým FC MAS Táborsko. Střetne se na hřišti s přírodní trávou v areálu mladoboleslavského Městského stadionu s domácím týmem, který je pátým celkem elitní ePojisteni.cz ligy. Mladoboleslavští k utkání přistoupí jako ke své generálce před ostrým startem soutěže, ale také Táborsko bere duel velmi vážně.

Pro Táborsko půjde po utkáních s Příbramí, Hradcem Králové, Bohemians 1905 a Vysočinou Jihlava už o pátou konfrontaci s prvoligovým mužstvem v rámci aktuální přípravy. Trenér Jihočechů Roman Nádvorník potvrdil, že jeho tým čeká nejsilnější protivník zimy.

„Předpokládám, že se v zápase projeví kvalita Mladé Boleslavi. Ta je v jiné fázi přípravy než my, má generálku, my naopak máme před sebou ještě tři týdny. Zápas s tak silným soupeřem by nám měl ukázat nedostatky a chyby v naší hře, na jejich odstranění pak musíme zapracovat,“ míní trenér Táborska Roman Nádvorník, který v sobotu poveze v autobusu kompletní kádr. Nikdo není zraněný ani nemocný, jen někteří hráči půjdou hrát za B tým.

Na závěr svého zahraničního soustředění „Bolka“ prohrála se slovenskou Dunajskou Stredou 1:3. Středočeši hráli v této sestavě: Diviš - Jánoš (46. Pauschek), Čmovš (56. Da Silva), Stronati, Fleišman (42. Keresteš) - Nečas (46. Vukadinovič), Matějovský (46. Valenta), Takács (56. Mareš), Přikryl (66. Fabián) - Chramosta (66. Mebrahtu), Železník (56. Magera).

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Daniel Pekař