Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko neudrželo vedení a prohrálo s Vlašimí o gól

 
neděle, 5. února 2017, 16:31

První tým FC MAS Táborsko prohrál v sobotu za téměř jarního počasí na umělé trávě ve Vlašimi v areálu Na Lukách v přípravném utkání s domácím celkem 2:1. V zápase jihočeský tým podal zejména v první půli velmi sympatický, srdnatý výkon, kdy na soupeře prvních třicet minut vlétl a jasně ho přehrával.

Odměnou mu byla pěkná branka Mrázka, který si za vápnem zpracoval míč a krásně provětral pravou šibenici. O pár minut později po další povedené kombinaci orazítkoval Nešický hlavou pravou tyčku. Na druhé straně se blýskl mrštným zákrokem brankář Hájek proti velké šanci Hadaščoka.

Druhý poločas byl vyrovnaný, Vlašimští příliš šancí neměli, ale dokázali využít individuální chyby hostí. Vyhnal vyrovnal z penalty po ruce Bělouška (penalta se podle pravidel kopat neměla, hráč si ruku sám nastřelil při smolném odkopu). Vyhnal posléze potrestal chybu v defenzivě na levé straně hostí a domácí tak zápas otočili.

Táborsko nicméně ukázalo velmi slušný výkon, na kterém lze dále stavět. Někteří hráči Táborska do utkání nenastoupili, protože dostali od trenéra Nádvorníka volno (Hanzlík, Navrátil, Musiol), jiné na hřiště nepustilo zdraví (Kučera, Javorek, Presl). V brance se ukázal v sympatickém světle Josef Řehák, syn známého slávistického bouřliváka Pavla Řeháka.

FC Sellier & Bellot Vlašim – FC MAS Táborsko 2:1 (0:1)

Branky: 15. Mrázek - 61. (z pen.) a 71. Vyhnal – 11- Mrázek. Rozhodčí: Matoušek. ŽK: 1:0 (Hašek).

Vlašim: Le Giang - Wiesner, Štochl, Kulhánek, Tusjak - Reiter, Janda, Hašek, Kučera (80. Hrebenyck) - Kulhánek - Jeslínek (30. Vyhnal), Hadaščok (60. Jeslínek). Trenér Martin Hašek.

Táborsko: Řehák – Souček (46. Landovský), Toml, Zavadil (58. Běloušek), Mrsić – Kalvach – Džafić, Ciku (58. Peterka), Nešický, Klusák – Mrázek (84. Kostka). Trenér Roman Nádvorník.

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Karolína Kabíčková