Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FNL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Fotbalisté Dynama smazali dvougólové manko a s Baníkem si body rozdělili

čtvrtek, 20. dubna 2017, 20:14ČlánkyFNLAktuálně
 

Televizní šlágr 23. kola Fortuna národní ligy mezi čtvrtým Dynamem České Budějovice a momentálně druhým nejlepším týmem soutěže z Ostravy nemá vítěze. Baník vedl na Střeleckém ostrově dvěma slepenými brankami z poloviny úvodního dějství, Jihočeši...

 

Roman Nádvorník: Nula vzadu je povzbuzením pro Michala Tomu i celé mužstvo

čtvrtek, 20. dubna 2017, 10:43ČlánkyRozhovoryFNL
 

O velmi cenném vítězství FC MAS Táborsko nad Ústím nad Labem 2:0 hovořil po středečním druholigovém zápase trenér Jihočechů Roman Nádvorník. Táborsko teď totiž čeká náročná série: venku s Baníkem, doma s Opavou a venku s Pardubicemi.

 

Táborsko porazilo „Armu“ 2:0 a drží osmou příčku

středa, 19. dubna 2017, 20:58ČlánkyFNLAktuálně
 

Studené středeční počasí doprovázené ledovým větrem přilákalo do ochozů stadionu Soukeník jen 207 druholigových diváků. Ti viděli důležité vítězství domácího celku 2:0 nad ústeckolabskou „Armou“ 2:0 brankami Navrátila a Musiola. Pro Táborsko má...

 

Táborsko přivítá ve středu Ústí

úterý, 18. dubna 2017, 13:05ČlánkyFNL
 

Po velkopáteční prohře ve Znojmě přivítá ve středu 19. dubna jihočeský celek FC MAS Táborsko ve Fortuna národní lize mužstvo Ústí nad Labem. Utkání začne v 17 hodin na stadionu Soukeník.

 

Táborsko odjelo ze Znojma s porážkou 0:3

sobota, 15. dubna 2017, 22:30ČlánkyFNL
 

Velkopáteční mistrovský zápas v jihomoravském Znojmě nedopadl pro A tým FC MAS Táborsko dobře. Jihočeši odjeli s porážkou 0:3, která je pro ně hodně krutá.

 

Dynamo zabralo a vyhrálo ve Frýdku-Místku. V tabulce je čtvrté

sobota, 15. dubna 2017, 22:19ČlánkyFNL
 

Po dvaadvacátém kole Fortuna národní ligy mají hráči SK Dynamo České Budějovice 37 bodů a jsou čtvrtí. Postavení v tabulce si Jihočeši vylepšili výhrou 2:0 na hřišti Frýdku-Místku.

 

Na Velký pátek hraje Táborsko ve Znojmě

středa, 12. dubna 2017, 18:24ČlánkyFNL
 

Po domácí remíze se Sokolovem 1:1 pojede první tým FC MAS Táborsko už na Velký pátek k dalšímu mistrovskému zápasu na jih Moravy do Znojma. Utkání se bude hrát od 19 hodin na zrekonstruovaném stadionu Horní park pod umělým osvětlením.

 
Reklama