Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FNL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Táborsko neuhlídalo na Vysočině Ikauniekse

středa, 1. února 2017, 19:20FNLAktuálně
 

Po čtveřici turnajových zápasů v Tipsport lize na Vyšehradě sehrálo Táborsko páté přípravné střetnutí na Vysočině, kde mu byla soupeřem ligová Jihlava. Na umělém trávníku Na Stoupách vyhráli oslabení domácí, jimž stále chybí osmička marodů, 2:1.

 

Navštívili jsme Dynamo při tréninku v Třeboni

úterý, 31. ledna 2017, 20:54FNL
 

Druholigové fotbalisty českobudějovického Dynama navštívil v úterý na soustředění v Třeboni náš fotoreportér Jan Škrle. Hráči se zrovna přesouvali z hotelu Svět na tréninkovou jednotku do třeboňské haly, kde dostali pořádně do těla. Úsměv jim ale...

 

Táborsko se ve středu utká s prvoligovou Jihlavou

úterý, 31. ledna 2017, 18:15FNL
 

Ve středu 1. února FC MAS Táborsko odehraje další přátelské utkání, kdy změří své síly s prvoligovým týmem FC Vysočina Jihlava. Zápas odstartuje ve 13.30 hod. a to ve sportovním areálu v Jihlavě Na Stoupách.

 

Dynamo nabírá kondici na soustředění v Třeboni

pondělí, 30. ledna 2017, 18:41FNL
 

Českobudějovické Dynamo se v pondělí ráno přesunulo do nedaleké Třeboně, kde absolvuje od 30. ledna do 3. února náročné zimní soustředění.

 

Dynamo vyhrálo v Jihlavě a předvedlo slušný výkon

sobota, 28. ledna 2017, 14:19ČlánkyFNLAktuálně
 

Fotbalisté SK Dynamo České Budějovice porazili ve třetím přípravném zápase Vysočinu Jihlava 3:2. Trefil se i novic v kádru Jihočechů Matějka.

 

Táborsko se utká s Libercem, B-tým s Admirou

čtvrtek, 26. ledna 2017, 14:51FNL
 

V sobotu 28. ledna se FC MAS Táborsko střetne s dalším ligovým klubem - FC Slovan Liberec. Severočeši jsou momentálně na soustředění ve Španělsku, v zápase Tipsport ligy je zastoupí juniorka. Utkání se odehraje opět na hřišti Slavoje Vyšehrad.

 

Cenu nejlepšího hráče Táborska získal Aleš Nešický

středa, 25. ledna 2017, 11:18FNL
 

V pátek 20. ledna 2017 se v hotelu Palcát v Táboře konal 7. Reprezentační ples klubu FC MAS Táborsko. Jako vždy se vyhlašování nejlepších hráčů jednotlivých kategorií účastní hráči, trenéři, rodiče, přátelé klubu, sponzoři a političtí zástupci....

 

Dynamo v druhém přípravném zápase přehrálo Loko Vltavín

neděle, 22. ledna 2017, 18:20FNLAktuálně
 

V prvním přípravném zápase na hřišti německého Řezna padlo Dynamo 2:4. Chuť si Jihočeši mohli spravit v dalším přáteláku, tentokrát doma proti třetiligovému Loko Vltavín.

 

Táborsko ztratilo dvougólový náskok. Klokani otočili skóre

úterý, 17. ledna 2017, 17:16FNLAktuálně
 

Výborně rozehranou partii mělo Táborsko v televizním utkání Tipsport ligy proti Bohemians Praha. Po šesti minutách dalo dva góly a zvýšilo naději na vítězství ve skupině a postupu mezi čtyři nejlepší do Final Four.

 

Dynamo začalo přípravu porážkou. V Regensburgu dostalo čtyři góly

pondělí, 16. ledna 2017, 17:51FNLAktuálně
 

Českobudějovičtí fotbalisté odehráli první přípravný zápas na jarní část Fotbalové národní ligy v německém Regensburgu a prohráli 2:4. Za Jihočechy, kteří dali oba góly na začátku poločasů, nastoupili i tři novicové.

 
Reklama