Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko se ve středu utká s prvoligovou Jihlavou

 
úterý, 31. ledna 2017, 18:15

Ve středu 1. února FC MAS Táborsko odehraje další přátelské utkání, kdy změří své síly s prvoligovým týmem FC Vysočina Jihlava. Zápas odstartuje ve 13.30 hod. a to ve sportovním areálu v Jihlavě Na Stoupách.

Do zítřejšího zápasu proti Bílkově Jihlavě zasáhne také Daniel Souček, který je nominovaný do reprezentačního týmu U19 a v sobotu s reprezentací odjíždí na dva mezistátní zápasy do Bulharska. V zápase se ještě neobjeví Krsta Dorděvić, který má stále natažený úpon.

S Jihlavou se Táborsko utkalo již v letní přípravě, kdy tým vedl ještě trenér Petr Frňka. S prvoligovou Vysočinou prohrál 0:3. Táborsko sehrálo utkání ve dvou partách. Po prostřídání šla na hřiště klasicky druhá parta, v níž nastoupili hráči, kteří kvůli zranění dlouho nehráli nebo byli v kádru na zkoušce. Druhá parta bohužel nedokázala udržet kvalitu hry, naopak se Jihlava začala prezentovat lépe a vybojovala si více příležitostí.

Napsal(a) Kateřina Betáková/FCT | Foto Daniel Pekař