Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko neuhlídalo na Vysočině Ikauniekse

 
středa, 1. února 2017, 19:20

Po čtveřici turnajových zápasů v Tipsport lize na Vyšehradě sehrálo Táborsko páté přípravné střetnutí na Vysočině, kde mu byla soupeřem ligová Jihlava. Na umělém trávníku Na Stoupách vyhráli oslabení domácí, jimž stále chybí osmička marodů, 2:1.

Domácí začali lépe a už po pěti minutách zahrozili Dvořákem. O dvě minuty později servíroval Urblík další přihrávku za táborskou obranu, Ikaunieks se zbavil obránce a střelou podél brankáře Tomy poslal Vysočinu do vedení. V nadcházejících minutách ho mohla několikrát pojistit, ale skóre se měnilo až pět minut před poločasem a na druhé straně. Po rychlé akci na levé straně pronikl do šestnáctky Ciku, gólman Hanuš jeho střelu jen vyrazil a Džafič neměl problém zavěsit. 

Jihlava odpověděla v nástupu do druhé půle a opět byl u toho lotyšský reprezentant Davis Ikaunieks, který na zadní tyči dorážel Zoubeleho přihrávku z křídla. Dvakrát se blýskl v brance Toma, když vychytal dvě velké možnosti Rabušice. Táborsko sahalo po vyrovnání v 77. minutě, kdy Hanuš zlikvidoval Mršićův pokus. Domácí mohli v samém závěru náskok pojistit, ale jak Záviška, tak Nový nedokázali překonat Tomu.  

V sobotu zajíždí Táborsko do Vlašimi, kde se Na Lukách od 11 hod. střetne s týmem trenéra Martina Haška.

FC Vysočina Jihlava - FC MAS Táborsko 2:1 (1:1)

Góly: 7. a 47. Ikaunieks – 40. Džafić. Rozhodčí: Jahoda – Nápravník, Niederle. Diváci: 50.

Táborsko: Toma – Landovský, Navrátil, Běloušek, Nešický, Džafić, Ciku, Kalvach, Javorek, Mrsić, Musiol. Náhradníci: Kostka, Kočí, Kučera, Souček, Klusák, Toml, Hovorka.

Napsal(a) Redakce