Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FNL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Jarní bitva Jihočechů ve FNL skončila smírně

neděle, 14. května 2017, 20:15ČlánkyFNLAktuálně
 

Jihočeské derby mezi fotbalisty Dynama České Budějovice a sezimoústeckým týmem MAS Táborsko nemá vítěze. Na vedoucí trefu domácího Havla z prvního poločasu zareagovali hosté těsně před závěrečným hvizdem, kdy se trefil Presl. Svěřenci trenéra...

 

Táborsko chce v derby prolomit historickou bilanci

pátek, 12. května 2017, 19:28ČlánkyFNL
 

Není to žádné tajemství – FC MAS Táborsko svého regionálního rivala SK Dynamo České Budějovice v mistrovském utkání ještě neporazil. Z dosavadních pěti duelů Severu proti Jihu má Táborsko bilanci 0-2-3. Trenér Roman Nádvorník si toho je vědom,...

 

Dynamo v derby proti Táborsku v dresech pro Bazalku

čtvrtek, 11. května 2017, 18:26ČlánkyFNL
 

V hodně netradičních žlutých dresech nastoupí fotbalisté Dynama do nedělního zápasu 28. kola Fortuna národní ligy proti Táborsku. V rámci jihočeského derby totiž českobudějovičtí fotbalisté podpoří Centrum BAZALKA.

 

Adnan Džafić po hattricku: Dal jsem si skvělý dárek k narozeninám

čtvrtek, 11. května 2017, 18:11ČlánkyRozhovoryFNL
 

Je to střelecký lídr FC MAS Táborsko. Adnan Džafić už zatížil konto soupeřů jedenácti přesnými zásahy. Ve středu proti Prostějovu se mu dařilo tak, že dosáhl na pověstný hattrick – tři branky v jednom duelu.

 

Prostějov odjel ze Soukeníku se třemi góly

čtvrtek, 11. května 2017, 17:07ČlánkyFNL
 

Po třech prohrách v řadě potřeboval FC MAS Táborsko doma ve středečním kole Fortuna národní ligy proti poslednímu Prostějovu vyhrát a tento cíl splnil. Po závěrečném hvizdu rozhodčího byl výsledek 3:0.

 

Ligová dělba bodů. V utkání Dynama s Pardubicemi branka nepadla

středa, 10. května 2017, 22:20ČlánkyFNLAktuálně
 

Netradičně ve středu nastoupili fotbalisté českobudějovického Dynama do zápasu Fortuna národní ligy. Jejich soupeřem byly na Střeleckém ostrově průběžně osmé Pardubice.

 

Cíl Táborska pro duel s Prostějovem: nic nepodcenit!

středa, 10. května 2017, 00:04ČlánkyFNL
 

Ačkoliv ve středu 10. května přijede na stadion Soukeník k mistrovskému zápasu Fortuna národní ligy poslední a také sestupující tým 1. SK Prostějov, pro domácí tým FC MAS Táborsko to nebude důvod k bohorovnosti. Naopak.

 

Sobotní dopoledne v Pardubicích přineslo Táborsku prohru 0:3

neděle, 7. května 2017, 19:05ČlánkyFNL
 

Příjemné jarní počasí přilákalo v sobotu dopoledne na pardubický stadion Pod Vinicí šest stovek diváků. Ti viděli výhru domácího celku ve Fortuna národní lize nad FC MAS Táborsko 3:0. Východočeši tak přeskočili Táborsko v tabulce.

 

Dynamo zvládlo zápas v Prostějově a jednoznačně vyhrálo

sobota, 6. května 2017, 19:38ČlánkyFNL
 

Fotbalisté SK Dynamo České Budějovice vybojovali bez problémů tři body s trápícím se Prostějovem za výhru 3:0. Dva góly dal Pešek, jeden Táborský.

 
Reklama
Reklama