Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

ČFL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Domácí premiéru třetiligovému Písku pokazil hattrickem benešovský Petr Hampl

sobota, 18. srpna 2018, 13:01ČlánkyČFLAktuálně
 

Po úvodní porážce v Králově Dvoře se třetiligový Písek představil na domácí půdě proti omlazenému celku Benešova a přestože byl větší část zápasu aktivnějším týmem, zachraňoval v závěru šestigólové přestřelky alespoň bod. Prémii za penaltový...

 

Písečtí vyřadili Soběslav a jdou v poháru dál

středa, 15. srpna 2018, 21:04ČlánkyČFLDivize A
 

Úvodní kola Fortuna ČFL proložilo první kolo české pohárové soutěže. Středeční program MOL Cupu nabídl také zápas A-týmu píseckého FC, který se v Soběslavi utkal s domácím Spartakem.

 

Rostislav Grossmann: Ze hry zklamaný nejsem, ale z výsledku ano

pondělí, 13. srpna 2018, 22:50ČlánkyČFL
 

Úvodní vystoupení žlutomodrých v novém ročníku Fortuna ČFL neskončilo bodovým ziskem, předváděná hra však naznačila, že tým má velký potenciál prvotní nezdar začít napravovat. Možnost k tomu budou mít svěřenci trenéra Rostislava Grossmanna hned...

 

Premiéra Písku v Králově Dvoře body nepřinesla

pátek, 10. srpna 2018, 23:23ČlánkyČFL
 

Celou přípravu absolvovali písečtí třetiligoví fotbalisté za neúnavného dohledu spalujícího slunce, při pátečním premiérovém utkání však na hřiště padaly kapky. Déšť vyhovoval nejvíce vyprahlému trávníku v Králově Dvoře, na němž se následně...

 

VIDEO: V Písku začala sezóna tiskovou konferencí

čtvrtek, 9. srpna 2018, 18:43ČlánkyČFL
 

Krátce před startem nového ročníku Fortuna ČFL předstoupili před novináře zástupci výkonného výboru a třetiligového mužstva mužů FC Písek.

 

Generálka Písku ve Štěchovicích dopadla na jedničku

neděle, 5. srpna 2018, 20:00ČlánkyČFLAktuálně
 

Pět dní před ostrým startem Fortuna ČFL, který Písecké čeká v pátek na hřišti v Králově Dvoře, sehráli svěřenci trenéra Rostislava Grossmanna ve Štěchovicích závěrečné přípravné utkání.

 

Rostislav Grossmann: Musíme se zaměřit na standardní situace

středa, 1. srpna 2018, 11:20ČlánkyČFL
 

Ani spalující slunce nepřerušilo intenzivní přípravu třetiligového áčka na novou sezónu. Před středečním tréninkem promluvil o aktuálním dění trenér týmu Rostislav Grossmann.

 

Áčko Písku prohrálo s Aritmou, sedmnáctka podlehla Mladé Boleslavi

sobota, 28. července 2018, 19:23ČlánkyČFL
 

Ani v sobotu 28. července písečtí fotbalisté nezaháleli. Formující se třetiligový A-tým se v Dobrovízi utkal s divizní Aritmou Praha a hráči do sedmnácti let se na domácím hřišti střetli s mladšími dorostenci FK Mladá Boleslav, kteří jsou...

 

Rostislav Grossmann: Těším se, že nás někdo opravdu prověří

čtvrtek, 26. července 2018, 11:29ČlánkyČFL
 

Písečtí třetiligoví fotbalisté se v přípravných zápasech činí. Střílejí branky jak na běžícím pásu a své soupeře přehrávají. Ve středu 25. července si od Otavy odvezl příděl divizní celek Soběslavi.

 
Reklama
Reklama