Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

ČFL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Impulzivní jsem byl i na hřišti, přiznává nový asistent Písku Zdeněk Koukal

pondělí, 14. ledna 2019, 09:41ČlánkyČFL
 

Písecká kabina hlásila posilu hned během úvodního zimního tréninku. Posila to však není hráčská, došlo k rozšíření realizačního týmu o asistenta Zdeňka Koukala (34), který dříve po boku Romana Nádvorníka působil v Táborsku a v Karviné.

 

Milan Nousek: Nic jim neodpustíme. Budou dřít

čtvrtek, 10. ledna 2019, 21:58ČlánkyRozhovoryČFL
 

Písečtí třetiligoví fotbalisté si pochutnávají na prvních porcích zimní přípravy. Čekají je tréninkové jednotky, přátelské zápasy i soustředění. Přečtěte si, co před úvodním setkáním s hráči prozradil trenér Milan Nousek mladší.

 

Písečtí fotbalisté zahájili zimní přípravu

středa, 9. ledna 2019, 22:39ČlánkyČFL
 

Po konci podzimní části ČFL trénovali ještě do poloviny prosince roku 2018, nyní se do třetiligové kabiny znovu vrátili, aby se začali připravovat na odvetné mistrovské souboje.

 

Plán zimní přípravy třetiligového Písku

středa, 2. ledna 2019, 14:37ČlánkyČFL
 

Krátce po příchodu nového roku se k zahájení přípravy na jarní část sezóny 2018/2019 sejdou písečtí třetiligoví fotbalisté, kteří se ve druhé polovině mistrovských zápasů pokusí vylepšit aktuálně drženou třináctou příčku tabulky.

 

Fotbalově musíme patřit někam do první pětky, odhadoval po podzimu písecký kapitán Václav Milec

pátek, 23. listopadu 2018, 11:10ČlánkyRozhovoryČFL
 

Mužstvo Písku zakončilo podzimní část Fortuna ČFL domácí porážkou 2:3 s lídrem soutěže SK Zápy a přezimuje na třináctém z osmnácti schůdků v tabulce. Ze sedmnácti utkání zvítězili Jihočeši jen šestkrát. Vygenerovali jednadvacet bodů a pasivní...

 

VIDEO: Trenéři hodnotili utkání Písku a Záp

pondělí, 19. listopadu 2018, 12:37ČlánkyRozhovoryČFL
 

Po posledním podzimním utkání Fortuna ČFL byl prostor na hodnocení nejen samotného střetnutí, ale také na ohlednutí se za uplynulým půlrokem. O své názory a postřehy se podělili trenér FC Písek Milan Nousek mladší a lodivod vedoucích Záp Michal...

 

Kvalitní výkon Písku na domácím hřišti nestačil na lídra tabulky Zápy. Rozdíl přinesla penalta

sobota, 17. listopadu 2018, 17:20ČlánkyČFLAktuálně
 

Podzimní loučení s ČFL u břehu Otavy nabídlo rychlý, bojovný a zajímavý fotbal okořeněný celkem pěti góly. Tři skončily v síti Jihočechů, kteří byli lídrovi tabulky více než důstojným soupeřem, prezentovali se kvalitním výkonem, zahodili však...

 

Fotbalový podzim přijedou do Písku uzavřít Zápy

pátek, 16. listopadu 2018, 09:10ČlánkyČFL
 

To nejlepší na konec čeká písecké třetiligové fotbalisty na závěr podzimní části Fortuna ČFL. U Otavy se v posledním ligovém utkání roku 2018 představí suverénní lídr tabulky - celek SK Zápy.

 

Mohli jsme přidat další góly, odhadoval písecký Roman Vávra po vysokém vítězství nad Litoměřicemi

středa, 7. listopadu 2018, 23:18ČlánkyRozhovoryČFL
 

Písečtí fotbalisté ve 13. kole ČFL na domácí půdě přestříleli 4:0 tým Litoměřicka, o dvě příčky lépe postaveného konkurenta v tabulce. Celých devadesát minut podávali výkon, jaký se od nich očekával již v předchozí části sezony. V ofenzivě...

 
Reklama