Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

ČFL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Příprava nabírá na obrátkách. V Písku se hraje dnes i zítra

úterý, 17. července 2018, 10:46ČlánkyČFL
 

Druhý týden letní přípravy nabídne příznivcům píseckého fotbalu hned několik přátelských utkání, v nichž se kromě třetiligového áčka představí také dorostenci.

 

Tomáš Froněk odchází na roční hostování

pondělí, 16. července 2018, 08:53ČlánkyČFL
 

Velkou výzvu mají před sebou útočně ladění hráči, kteří se v aktuálně probíhající přípravě na nový ročník České fotbalové ligy ucházejí o místo v píseckém kádru.

 

Dvě písecké jedenáctky porazily jednadvacítku Sparty

sobota, 14. července 2018, 17:50ČlánkyČFLAktuálně
 

Na konci úvodního týdne přípravy před blížícím se startem nového ročníku České fotbalové ligy nastoupili svěřenci trenéra Rostislava Grossmanna k úvodnímu přátelskému utkání. Na domácí půdě změřili síly s juniorkou pražské Sparty, pro kterou to...

 

Filip Vacovský měl Písek na dohled

čtvrtek, 12. července 2018, 11:21ČlánkyČFL
 

Příprava na třetiligový ročník 2018/2019 se rozeběhla na plné obrátky. Trenér Rostislav Grossmann začíná vytipovávat kádr, který se bude rvát o mistrovské body. Jeho součástí by se rád stal i dvacetiletý stoper Filip Vacovský.

 

Třetiligový Písek zahájil novou sezónu

pondělí, 9. července 2018, 18:26ČlánkyČFL
 

V pondělí 9. července v 16 hodin předstoupili před hráče členové realizačního týmu áčka a zástupci vedení klubu FC Písek, aby přivítali téměř tři desítky fotbalistů na startu letní přípravy před sezónou 2018/2019, ve které budou žlutomodří opět...

 

Písku začne nová sezona 9. července. ČFL odstartuje v Králově Dvoře

pondělí, 25. června 2018, 13:13ČlánkyČFL
 

Třetiligoví fotbalisté FC Písek si užívají zaslouženou dovolenou po náročném ročníku Fortuna ČFL, ale již brzy se znovu obléknou do sportovního a začnou se připravovat na další sezónu.

 

Třetí liga byla nad síly Čížové. Po roce se vrací do divize

čtvrtek, 21. června 2018, 17:39ČlánkyČFL
 

Předloňský suverén divize A hrál při své premiéře ve třetí nejvyšší soutěži druhé housle. Bez výrazného posílení skončil předposlední, vystřídal tři trenéry a po roce se vrací do divize.

 

Rostislav Grossmann: Bylo zřejmé, že tým má určitou kvalitu

úterý, 19. června 2018, 09:00ČlánkyRozhovoryČFL
 

V lednu 2018 převzal třetiligové fotbalisty FC Písek, s nimiž na jaře dokazoval, že mají na lepší než konečnou osmou příčku. Jak viděl trenér Rostislav Grossmann uplynulý půlrok na lavičce žlutomodrých?

 
Reklama