Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

ČFL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Dorostenci Písku hostí Slavii. Áčko jede do Živanic

pátek, 26. října 2018, 09:21ČlánkyČFL
 

Svěřenci trenéra Milana Nouska mladšího opět cestují ven a u Otavy je tak o víkendu neuvidíme, vše však fotbalovým fanouškům mohou vynahradit nedělní dorostenecké souboje se Slavií Praha.

 

Chybí nám větší zkušenost a agresivita ve vápně, svěřil se písecký Václav Hrachovec

čtvrtek, 25. října 2018, 11:03ČlánkyRozhovoryČFL
 

Vítězství třináctého Písku 2:1 nad třetím Vyšehradem v 11. kole ČFL bylo povzbuzením pro jihočeský tým, který zatím výsledkově nesplňuje předsezonní prognózy, a také pro nového trenéra Milana Nouska ml., jenž převzal velení po Rostislavu...

 

VIDEO: Ohlasy po utkání s Vyšehradem

pondělí, 22. října 2018, 21:20ČlánkyČFL
 

Sobotní duel žlutomodrých se Slavojem Vyšehrad byl domácí vítěznou premiérou pro nového trenéra áčka Milana Nouska mladšího. Jak zápas viděl on i trenér hostujícího celku Roman Veselý?

 

Třináctý Písek si doma poradil se třetím Vyšehradem

sobota, 20. října 2018, 19:49ČlánkyČFLAktuálně
 

V 11. kole ČFL přivítal FC Písek favorizovaný celek Vyšehradu a podařilo se mu napodobit úspěšný výsledek z posledního vzájemného duelu u břehu Otavy, který letos v březnu Jihočeši vyhráli 2:0. Tentokrát povolili pražskému soupeři jeden gól, ale...

 

Po třech týdnech znovu na fotbal v Písku

čtvrtek, 18. října 2018, 15:16ČlánkyČFL
 

Poslední domácí vystoupení třetiligových fotbalistů Písku se událo na konci září. Od té doby si žlutomodří dvakrát zahráli na hřištích soupeřů a dostali nového hlavního trenéra. V sobotu 20. října od 10.15 hodin se opět představí před vlastními...

 

Milan Nousek ml.: Hráčům jsem důrazně naznačil, že jsem v jiné roli

středa, 17. října 2018, 10:17ČlánkyRozhovoryČFL
 

Po jedenácti zápasech třetiligového ročníku 2018/2019 převzal po Rostislavu Grossmannovi písecký A-tým dosavadní asistent Milan Nousek mladší. Co s mužstvem zamýšlí, na co se zaměří a jaké byly jeho první kroky, prozradil v následujícím rozhovoru.

 

Nad Orlicí rozhodl brzký gól

neděle, 14. října 2018, 11:31ČlánkyČFL
 

První utkání pod novým trenérem Milanem Nouskem mladším odehráli písečtí třetiligoví fotbalisté na hřišti v Ústí nad Orlicí. 10. kolo ČFL jim však nepřálo a po nejtěsnější prohře se na jih vraceli bez bodu.

 

Písek mění trenéra. Grossmann byl odvolán

čtvrtek, 11. října 2018, 12:45ČlánkyČFL
 

Další bodová ztráta třetiligového Písku ve Štěchovicích se stala osudná pro trenéra Rostislava Grossmanna. Aktuálně patří jedinému jihočeskému zástupci v ČFL až jedenácté místo.

 

Štěchovická prohra Písku byla smolná

pondělí, 8. října 2018, 09:38ČlánkyČFL
 

Třetiligový celek FC Písek se v 9. kole soutěže utkal s hráči Štěchovic. V městysu z okresu Praha-západ byli Jihočeši lepším týmem, ale nic platné jim to nebylo. Fungující ofsajdové pasti domácích, jejich efektivita v zakončení a spolehlivý...

 
Reklama
Reklama