Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

ČFL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Juniorka plzeňské Viktorie vyjádřila u Otavy převahu čtyřmi góly

středa, 25. ledna 2017, 22:05ČFLAktuálně
 

Písečtí třetiligoví fotbalisté doplněni o hráče devatenáctky nastoupili již ke třetí lednové zápasové prověrce. Na umělé trávě a pod umělým osvětlením se v domácím prostředí utkali s juniorkou plzeňské Viktorie, kterou na jihu Čech z lavičky...

 

Brzký gól rozhodl o výhře Písku nad juniorkou Dynama

neděle, 22. ledna 2017, 19:01ČFL
 

Ke druhé herní prověrce se třetiligový A-tým FC Písek vydal do Českých Budějovic na Složiště, kde se v sobotu 21. ledna postavil juniorce Dynama.

 

Na úvod přípravy berou Písečtí pomyslný bod s Teplicemi

středa, 11. ledna 2017, 13:12ČFLAktuálně
 

Dva dny po zahájení zimní přípravy nastoupili písečtí třetiligoví fotbalisté k úvodnímu přátelskému duelu na domácí umělé trávě, kde se utkali s prvoligovými Teplicemi, které jsou u Otavy na týdenním kondičním soustředění.

 

Třetiligový Písek polyká první zimní tréninkové dávky

pondělí, 9. ledna 2017, 11:33ČFL
 

Hráči A-týmu FC Písek se v pondělí 9. ledna odpoledne poprvé v novém roce sešli, aby zahájili zimní přípravu, která předchází jarní části České fotbalové ligy, během níž si žlutomodří budou chtít vylepšit aktuální čtrnácté místo v tabulce soutěže.

 

Táborské celky jsou v plné zátěži. Béčko se pokusí udržet

sobota, 7. ledna 2017, 11:16ČFL
 

Současně s A-týmem odstartovala zimní přípravu táborská rezerva. Po podzimu ve třetí lize skončila s omlazenou sestavou na předposlední příčce. „Jsme stále ve hře o záchranu. Na jaře se o ni popereme a doufám, že budeme úspěšní,“ řekl při...

 

Písek sehraje v zimě devět přípravných zápasů. U Otavy se představí Teplice, Znojmo a Vlašim

čtvrtek, 29. prosince 2016, 10:14ČFL
 

Ještě první týden nového roku stráví fotbalisté FC Písek v klidovém režimu. Poté se však budou hlásit na úvodním tréninku v rámci zimní přípravy, která bude zahájena v pondělí 9. 1. 2017 v 16 hodin.

 

Ondřej Prášil: Ti nejmladší to samozřejmě táhnout nemohou

čtvrtek, 24. listopadu 2016, 19:02RozhovoryČFL
 

Po vydařené sezoně 2015/2016 vstupoval fotbalový klub FC Písek do nového ročníku s velkými ambicemi. Chtěl se pohybovat v horních patrech tabulky a neměl se starat o souboj na chvostu třetiligového pelotonu.

 

Písecký Václav Hrachovec zůstal pod dekou jen do 17. minuty

středa, 23. listopadu 2016, 19:14ČFL
 

Svěřenci trenéra Ondřeje Prášila v 15. kole ČFL podlehli Sportovnímu klubu Zápy 2:5. Nepříjemný výsledek na umělém trávníku pod železniční tratí si protrpěl i záložník Václav Hrachovec, jenž naskočil do boje za zraněného Vojtěcha Zemana. „Soupeř...

 

Třetiligisté Písek a Táborsko B se loučili doma na umělkách. Body zůstaly jen na Soukeníku

pondělí, 21. listopadu 2016, 19:19ČFL
 

Odzvoněno má po víkendu také Česká fotbalová liga. Oba jihočeští zástupci měli v závěrečném vystoupení výhodu domácího prostředí a kvůli nepříznivému počasí museli využít umělý trávník. Písek hostil zkušené Zápy, poslední béčko Táborska stejně...

 
Reklama
Reklama