Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

ČFL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Čížová byla po přestávce k nezastavení. Zbraslavi uštědřila „sedmičku“

úterý, 25. července 2017, 12:03ČlánkyČFL
 

Po remíze s FK Králův Dvůr (1:1) byl dalším soupeřem Sokola Čížová v letní přípravě SK Zbraslav. Třetiligový nováček se po poločasovém rozkoukávání rozehrál a převahu vyjádřil sedmi góly.

 

Písek bude hrát 2. kolo MOL Cupu, udolal Zbuzany

sobota, 22. července 2017, 19:50ČlánkyČFLAktuálně
 

K prvnímu soutěžnímu utkání sezony 2017/2018 zajížděli svěřenci trenéra Ondřeje Prášila do Zbuzan, kde se v sobotu dopoledne střetli s domácím divizním celkem v rámci úvodního kola MOL Cupu.

 

Nové posily FC Písek se poprvé představí ve Zbuzanech

pátek, 21. července 2017, 12:54ČlánkyČFL
 

Před prvním soutěžním zápasem sezony, který třetiligoví fotbalisté Písku odehrají v sobotu 22. července ve Zbuzanech v rámci 1. kola MOL Cupu, oznámilo vedení klubu přestup šesti hráčů, kteří nastoupili do letní přípravy.

 

FOTO: O porážce Písku rozhodl v závěru Konaté

úterý, 18. července 2017, 22:27ČlánkyČFLAktuálně
 

Písečtí třetiligoví fotbalisté mají za sebou zřejmě nejtěžší herní zkoušku v rámci letní přípravy na sezonu 2017/2018. V areálu u Otavy je prověřila juniorka pražské Sparty, která je v Písku na soustředění.

 

V 1. kole MOL Cupu pojedou Písečtí do Zbuzan. Lička se blýskl šesti góly!

pondělí, 17. července 2017, 22:30ČlánkyČFL
 

Víkendovými zápasy předkola byl rozehrán nový ročník české pohárové soutěže MOL Cup. Jednoznačné vítězství 9:2 nad celkem SK Brná rozhodlo o tom, že soupeřem fotbalistů FC Písek budou v 1. kole soutěže hráči divizních Zbuzan.

 

Písek vyhrál dvakrát ve dvou dnech. V Katovicích 8:4, doma s Jankovem 7:1

sobota, 15. července 2017, 19:13ČlánkyČFL
 

Dvě vysoké výhry si na úvod přípravy na své konto připsali fotbalisté A-týmu FC Písek, kteří nejprve v pátek 14. července nastoupili v Katovicích a v sobotu před obědem hostili v domácím areálu divizní Jankov.

 

FOTO: S Pískem už trénoval Slepička, s Čížovou Bodeček

středa, 12. července 2017, 23:30ČlánkyČFLAktuálně
 

Na středečním tréninku třetiligových mužstev Písku a Čížové se objevily avizované posily. U Otavy se proháněl po hřišti exsparťan Miroslav Slepička, na strakonickém Sídlišti se připravoval s Čížovou Lukáš Bodeček.

 

FOTO: Čížová poprvé trénovala ve Strakonicích

úterý, 11. července 2017, 22:45ČlánkyČFLAktuálně
 

Poslední vítěz loňského divizního ročníku zahájil měsíc trvající letní dril, aby se pečlivě připravil na historickou účast v České fotbalové lize.

 

Další změny v kádru FC Písek. K Otavě má nakročeno Slepička

úterý, 11. července 2017, 15:31ČlánkyČFL
 

Letní příprava na nový ročník Fortuna ČFL odstartovala. Úvodní týmový trénink absolvovalo jednadvacet fotbalistů, ale ani to nebude konečné číslo.

 
Reklama
Reklama