Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FOTO: S Pískem už trénoval Slepička, s Čížovou Bodeček

 
středa, 12. července 2017, 23:30

Na středečním tréninku třetiligových mužstev Písku a Čížové se objevily avizované posily. U Otavy se proháněl po hřišti exsparťan Miroslav Slepička, na strakonickém Sídlišti se připravoval s Čížovou Lukáš Bodeček.

Miroslav Slepička (35) už v Písku působil na jaře 2015. Po návratu z indické profiligy mu pomáhal k záchraně v ČFL. Další půlrok strávil bývalý hráč Sparty, Liberce, Dinama Záhřeb či německého Fürthu v druholigovém Táborsku. Bývalý dvojnásobný reprezentant (2x v roce 2008) si s vypracovanou postavou vyzkoušel zápasení v kleci v MMA. Uplynulou sezonu odehrál odchovanec příbramského fotbalu v I. A třídě Středočeského kraje za Podlesí, kde nastřílel 26 gólů.

Pestrou kariéru má také nový čížovský stoper Lukáš Bodeček (28). Hrál za Bučovice, pohasínající Drnovice. V červenci 2006 byl zařazen na soupisku olomouckého B týmu, v lednu 2007 si ho trenér Petržela vzal do ligového áčka. V lednu 2008 odešel na hostování do Jihlavy. Následně si vyzkoušel slovenskou první ligu v Dunajské Stredě. Na půl roku šel do Mostu. V létě 2010 ho koupila Viktoria Žižkov, kde působil až do roku 2014. Vypomáhal v divizním Novém Strašecí a Prostějově. Naposledy hrál divizi za SFK Vrchovina.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle