Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FOTO: Čížová poprvé trénovala ve Strakonicích

úterý, 11. července 2017, 22:45

Poslední vítěz loňského divizního ročníku zahájil měsíc trvající letní dril, aby se pečlivě připravil na historickou účast v České fotbalové lize.

Na úterním tréninku se objevili téměř všichni hráči. Nejlepší kanonýr všech divizí Jirouš před čtvrtečním nástupem na operaci jen vyklusával společně s Novákem (oba na snímku), který je po zranění. Z trojice nových posil se zapojila exbudějovická dvojice Bálek – Tomášek, Bodeček by se měl hlásit zítra. Kolonka příchodů ještě není definitivně uzavřena.

Letošní letní příprava bude mít oproti té předcházející trochu jiný program. Čížovští budou prozatím využívat strakonický stadion na Sídlišti. V kabině se hráčům představil nový kormidelník Radim Kokeš, který se ujal prvního tréninku letní přípravy, nechyběl ani druhý trenér Zdeněk Staroba.

První přípravné utkání by měla Čížová sehrát 23. července na Zbraslavi. Mistrovskou soutěž zahájí 12. srpna u Konopiště s Benešovem.

 
 
Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle
 


 

Reklamní sdělení

Reklama