Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

ČFL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Čížová z Benátek body nepřivezla. Ve středu jede do Domažlic

pondělí, 28. srpna 2017, 22:30ČlánkyČFL
 

Druhý zápas na půdě soupeře odehráli fotbalisté Čížové na půdě Benátek nad Jizerou. Domácí remíza s Vyšehradem z minulého kola vynesla Jihočechům první bod, proto odjížděli s odhodláním svoje konto navýšit.

 

Nad Vyšehradem se nerozjasnilo

sobota, 26. srpna 2017, 18:11ČlánkyČFLAktuálně
 

K utkání třetího kola Fortuna ČFL cestovali písečtí fotbalisté do Prahy, kde se na Vyšehradě střetli s domácím Slavojem. Svěřenci trenéra Ondřeje Prášila chtěli odčinit domácí ztrátu s Benešovem, ale ani z hlavního města nemohli odjíždět spokojení.

 

V poháru Písek narazí na prvoligový celek, nebo Opavu

úterý, 22. srpna 2017, 19:40ČlánkyČFL
 

Po vyřazení Pardubic ve 2. kole MOL Cupu se písečtí fanoušci opět po roce mohou těšit na příjezd atraktivního soupeře. O tom, který to bude, se rozhodne 30. srpna v Praze na Strahově v přímém přenosu ČT Sport.

 

Čížová získala první bod, ale hledá střelce

sobota, 19. srpna 2017, 16:43ČlánkyČFLAktuálně
 

Sokol Čížová se v prvním domácím střetnutí na strakonickém stadionu na Sídlišti rozešel se Slavojem Vyšehrad bezgólovou remízou. V zápase s minimem šancí na obou stranách brali plusový bod za penalty hosté z Prahy.

 

Z domácí ligové premiéry má Písek pouze bod

sobota, 19. srpna 2017, 13:31ČlánkyČFLAktuálně
 

V úvodním kole Fortuna ČFL, které odehráli na hřišti Vltavínu, písečtí fotbalisté neuspěli a svému soupeři podlehli. S o to větším napětím bylo očekáváno první domácí vystoupení hráčů ve žlutomodrých dresech. Stejně jako v předchozí sezoně i...

 

Čížová vstoupila do třetí ligy porážkou v Benešově

sobota, 12. srpna 2017, 17:23ČlánkyČFLAktuálně
 

Za pvním duelem ve třetí nejvyšší soutěži cestoval poslední divizní vítěz ke Konopišti, kde mu byl soupeřem loni zachraňující se Benešov. Středočeši v úterním MOL Cupu podlehli před více jak dvoutisícovou návštěvou pražským Klokanům 1:5.

 

Na Vltavínu to nevyšlo Písku ani letos

sobota, 12. srpna 2017, 16:42ČlánkyČFLAktuálně
 

Fortuna ČFL 2017/2018 odstartovala v sobotu 12. srpna dopoledne prvním kolem, v jehož rámci se písečtí fotbalisté, stejně jako před rokem, představili na půdě celku FK Loko Vltavín. Na loňský úvodní duel nevzpomínají Jihočeši v dobrém. Ztratili...

 

Písečtí mají skalp Pardubic a postupují do 3. kola Mol Cupu

středa, 9. srpna 2017, 22:50ČlánkyČFLAktuálně
 

Těsně před startem třetiligové soutěže čekal na fotbalisty FC Písek těžký test. Na domácím hřišti se v rámci 2. kola MOL Cupu utkali s druholigovým celkem FK Pardubice. Po dramatickém průběhu uspěl tým Ondřeje Prášila v penaltovém rozstřelu a...

 
Reklama