Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

ČFL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Písečtí vstoupili do třetiligového jara šťastným vítězstvím nad Vltavínem

sobota, 11. března 2017, 14:14ČFLAktuálně
 

Cenné vítězství v jarní premiéře České fotbalové ligy vybojoval FC Písek na domácí umělce proti pražskému Vltavínu. Jihočeši se třemi novými záložníky v základní sestavě otevřeli skóre již v úvodní minutě a po půlhodině vedli 2:0, nakonec se však...

 

Jarní část Fortuna ČFL startuje. Písek hostí Vltavín

čtvrtek, 9. března 2017, 20:35ČlánkyČFL
 

Na fotbalové trávníky se vrací boje o mistrovské body. V sobotu 11. března poprvé vyběhnou na hřiště také třetiligoví fotbalisté, kteří mají na programu zápasy 18. kola.

 

Béčko Táborska povede za záchranou Miroslav Čížek

úterý, 7. března 2017, 08:50ČlánkyČFL
 

Novým trenérem fotbalistů FC MAS Táborsko B byl na konci zimní přípravy jmenován Miroslav Čížek. Na lavičce třetiligového týmu vystřídal Josefa Pletichu.

 

V generálce na třetí ligu si Písečtí zastříleli

sobota, 4. března 2017, 19:56ČFLDivize AAktuálně
 

Poslední duel před startem České fotbalové ligy odehráli písečtí fotbalisté na domácí umělé trávě, kde v sobotu před obědem hostili divizní celek Malše Roudné.

 

Na pelhřimovské Kalvárii naplnilo táborské béčko čtyřgólovou normu

pondělí, 27. února 2017, 09:24ČFL
 

Rezerva Táborska se vydala k šestému přípravnému střetnutí opět na Vysočinu. Zlepšující formu potvrdila i v souboji s divizním Pelhřimovem.

 

Béčko Táborska mělo nad účastníkem MSFL navrch

pondělí, 20. února 2017, 17:38ČFL
 

Za další přípravou vyrazilo táborské béčko na Vysočinu, kde se v konfrontaci moravské a české třetí ligy utkalo s Horáckým FK Třebíč, desátým týmem MSFL.

 

Obranný blok Jankova překonali Písečtí pětkrát

sobota, 18. února 2017, 20:30ČFLDivize AAktuálně
 

V jiné roli se oproti předchozím duelům proti celkům z vyšších soutěží ocitli třetiligoví fotbalisté Písku, kteří v předposledním přípravném utkání před jarní částí České fotbalové ligy hostili na umělé trávě u Otavy divizního nováčka z Jankova.

 
Reklama